Szerintetek drogozik?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm mostanában nagyon megváltozott.Szerintem füvezik és valami keményebbet is szokott.Éjjel felhívott nemrég(kettő felé),hogy menjünk valahova,mert nem bír egy helybe maradni,táncolni akar.Én nem mentem,hirtelen agresszív lett és lecsapta a telefont,hogy akkor majd megy mással.Azóta feltűnően sokat szipog és törölgeti az orrát.Ha a fű valahogy szóba kerül,terelgeti a témát,ha nem sikerül akkor pedig védi a füveseket,merthogy nagyon jó dolog és nem olyan káros.Egyszer olyan is volt hogy aztmondta mindenki ismer olyant aki füvezik.Erre mondtam hogy én nem,mire ő hogy de,igen,biztos forrásból tudja.Nem tudom emiatt kellene-e aggódnom,mert amúgy aranyos lány.Szerintetek?Fontos lenne.2016. júl. 30. 21:57
1/5 anonim válasza:
Meglehet, de szerintem erre már te magad is rájöttél. A kérdés az, hogyan veheted ki őt a bűvöletből? Sajnos nincs tapasztalatom ilyen téren, bizonyára az első amit tanácsolni fognak hogy szólj valakinek. Szerintem pedig ezt vele kéne megbeszélned, lehet rossz társaságba keveredett, foglalkozz vele többet, menjetek közös programokra, így talán nem lesz ideje a drogra.
2/5 Papi Gonzales válasza:
hagy füvezzen semmi baja nem lesz tőle
3/5 anonim válasza:
Ha agresszívabb lett..az nem a fűtől van..
4/5 anonim válasza:
A fű tényleg nem olyan káros, de a barátnőd speed-et vagy kokaint is szokott szippantani az orrába, ezért hív fel éjjel felpörögve és ezért szipog olyan gyakran.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Végülis kiderült hogy füvezett és speedezett.
2016. okt. 16. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!