Meik fém kereső a jobb választás kezdőnek?
Figyelt kérdés
Egy Minelab go find 20-as ami igazából kinézetileg tetszik meg hat praktikus is, de kinéztem meg egy garret ace 200i ! A garret az 7000 drágább is . De a kettő közül meik a hatékonyabb ?2016. júl. 24. 10:16
2/4 A kérdező kommentje:
Valami komolyabb válaszra gondoltam ...
2016. júl. 24. 22:14
3/4 anonim válasza:
Én a Garrett et ajánlom, esetleg gyűjts még és vegyél egy Euro Ace-t (sokat szokták azt dicsérni ) úgy kb csak a Garrett et ismerem nekem egy AT Pro-m van , és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Amúgy ne itt kérdezz, úgysem fogsz kapni valami sok jó választ .
Ajánlom, hogy jelentkezz be a facebook csoportunkba és ott tedd fel kérdésed (nagyon sok a profi detektoros) .
A csoport neve : Fémkeresők Európában
4/4 Ranctalpas válasza:
Én az Ace 350-el maximálisan meg vagyok elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!