Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Írnátok nekem ilyeneket?...

Írnátok nekem ilyeneket? (💎😊😄😍)

Figyelt kérdés
Mindenféle témában! A like jel pl. nagyon hiányzik. Nincs hely a telómon letölteni ezeket, de másolás+beillesztéssel is működnek, ezért kellenek.

2016. júl. 23. 00:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Én mindenre adtam pacsit :DDD. Hogy a viharba ne adtam volna:D
2016. júl. 23. 01:48
 22/31 A kérdező kommentje:
Írok bárkivel, ha nem perverz. :D A címszavak azért voltak, mert tudom, hogy a legtöbb ember az és ezt akartam kihasználni. :D
2016. júl. 23. 01:51
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem vagyok perverz akkor rám írsz? :D
2016. júl. 23. 01:52
 24/31 anonim válasza:
😃😉😄😇😌😏😓😘😝😢😥😪😰😱😫😨😣😠😚😔😐😍😈😅😁😊😞😂😆😋😎😒😖😜😡😤😩😭😲🎈🎂🎅🎉🎍🎋🎒💌💏💒👺👽💀🎽👾👻👸💐💍🎓🎐🎎🎊🎆🎃🎀🎁🎄🎇🎌🎏🎑💋💎💑👹👼👿🎾🍕🍗🍚🍝🍠🍣🍦🍩🍬🍯🍲🍴🍷🍔🍘🍛🍞🍡🍤🍧🍪🍭🍰🍳🍵🍸🍹🍶🔪🍱🍮🍫🍨🍥🍢🍟🍜🍙🍖✈🚄🚉🚑🚕🚚🚥⛔🔰🚫🚲🚺🚽🚾🚻🚶🚬🚩🅿🚧🚢🚗🚒🚌🚅🚀🚃🚇🚏🚓🚙🚤🚨⭕🚪🚭🚹🚼🛀⛅🌂🌅🌈🌋🌓🌙🌠☔✳❇🐍🐒🐔🐎⭐✴⛄☀🌛🌔🌌🌉🌆🌃🌀🌁🌄🌇🌊🌑🌕🌟☁✨❄🐌🐑🐗⁉❔☑❌➖©🌏🗽➰⤵〰💡💤💥💢〽⬛➿🗾🗻®✖❎✅❕‼❓❗✔➕➗™🗼🗿⤴⬜💠💣💦;):):D:P:(>:(:-O~_~<3:/;(+_+¬_¬;_;O_OT_TX_X^3^^o^O.O>"<U_U:-P^0^^_^^_~;-):-):-D;P:[)::-():-S:-x=/;[:O=.= Másolgathatsz.
2016. júl. 23. 07:39
 25/31 anonim ***** válasza:
Ezeket le lehet tölteni? Honnan?:D
2016. júl. 23. 11:50
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. júl. 23. 18:45
 27/31 anonim ***** válasza:
akkor nem írsz? :D
2016. júl. 23. 18:47
 28/31 A kérdező kommentje:
💪
2016. aug. 2. 22:42
 29/31 anonim válasza:

Itt vannak:

😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚☺😇😐😑😶😏😣😥😮😯😪😫😴😌😛😜😝😒😓😔😕😲😷😖😞😟😤😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈👿👹👺💀👻👽👾💩😺😸😹😻😼😽🙀😿😾🙈🙉🙊👦👧👨👩👴👵👶👱👮👲👳👷👸💂🎅👰👼💆💇🙍🙎🙅🙆💁🙋🙇🙌🙏👤👥🚶🏃👯💃👫👬👭💏💑👪💪👈👉☝👆👇✌✋👌👍👎✊👊👋👏👐✍💅👂👃👣👀👅👄💋💘❤💓💔💕💖💗💙💚💛💜💝💞💟❣💌💤💢💣💥💦💨💫💬💭👓👔👕👖👗👘👙👚👛👜👝🎒👞👟👠👡👢👑👒🎩🎓💄💍💎🐵🐒🐶🐕🐩🐺🐱🐈🐯🐅🐆🐴🐎🐮🐂🐃🐄🐷🐖🐗🐽🐏🐑🐐🐪🐫🐘🐭🐁🐀🐹🐰🐇🐻🐨🐼🐾🐔🐓🐣🐤🐥🐦🐧🐸🐊🐢🐍🐲🐉🐳🐋🐬🐟🐠🐡🐙🐚🐌🐛🐜🐝🐞💐🌸💮🌹🌺🌻🌼🌷🌱🌲🌳🌴🌵🌾🌿🍀🍁🍂🍃🍇🍈🍉🍊🍋🍌🍍🍎🍏🍐🍑🍒🍓🍅🍆🌽🍄🌰🍞🍖🍗🍔🍟🍕🍳🍲🍱🍘🍙🍚🍛🍜🍝🍠🍢🍣🍤🍥🍡🍦🍧🍨🍩🍪🎂🍰🍫🍬🍭🍮🍯🍼☕🍵🍶🍷🍸🍹🍺🍻🍴🔪🌍🌎🌏🌐🗾🌋🗻🏠🏡🏢🏣🏤🏥🏦🏨🏩🏪🏫🏬🏭🏯🏰💒🗼🗽⛪⛲⛺🌁🌃🌄🌅🌆🌇🌉♨🌌🎠🎡🎢💈🎪🎭🎨🎰🚂🚃🚄🚅🚆🚇🚈🚉🚊🚝🚞🚋🚌🚍🚎🚏🚐🚑🚒🚓🚔🚕🚖🚗🚘🚙🚚🚛🚜🚲⛽🚨🚥🚦🚧⚓⛵🚣🚤🚢✈💺🚁🚟🚠🚡🚀🚪🚽🚿🛀🛁⌛⏳⌚⏰🕛🕧🕐🕜🕑🕝🕒🕞🕓🕟🕔🕠🕕🕡🕖🕢🕗🕣🕘🕤🕙🕥🕚🕦🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌙🌚🌛🌜☀🌝🌞⭐🌟🌠☁⛅🌀🌈🌂☔⚡❄⛄🔥💧🌊🎃🎄🎆🎇✨🎈🎉🎊🎋🎍🎎🎏🎐🎑🎀🎁🎫🏆⚽⚾🏀🏈🏉🎾🎱🎳⛳🎣🎽🎿🏂🏄🏇🏊🚴🚵🎯🎮🎲♠♥♦♣🃏🀄🎴🔇🔈🔉🔊📢📣📯🔔🔕🎼🎵🎶🎤🎧📻🎷🎸🎹🎺🎻📱📲☎📞📟📠🔋🔌💻💽💾💿📀🎥🎬📺📷📹📼🔍🔎🔬🔭📡💡🔦🏮📔📕📖📗📘📙📚📓📒📃📜📄📰📑🔖💰💴💵💶💷💸💳💹💱💲✉📧📨📩📤📥📦📫📪📬📭📮✏✒📝💼📁📂📅📆📇📈📉📊📋📌📍📎📏📐✂🔒🔓🔏🔐🔑🔨🔫🔧🔩🔗💉💊🏁🚩🎌🚬🗿🔮🏧🚮🚰♿🚹🚺🚻🚼🚾🛂🛃🛄🛅⚠🚸⛔🚫🚳🚭🚯🚱🚷⬆↗➡↘⬇↙⬅↖↕↔↩↪⤴⤵🔃🔄🔙🔚🔛🔜🔝✡✝🔯♻📛🔰🔱⭕✅☑✔✖❌❎➕➖➗➰➿〽✳✴❇‼⁉❓❔❕❗〰©®™♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓⛎🔀🔁🔂▶⏩◀⏪🔼⏫🔽⏬🎦🔅🔆📶📵📳📴#⃣0⃣1⃣2⃣3⃣4⃣5⃣6⃣7⃣8⃣9⃣🔟💯🔞🔠🔡🔢🔣🔤🅰🆎🅱🆑🆒🆓ℹ🆔Ⓜ🆕🆖🅾🆗🅿🆘🆙🆚🈁🈂🈷🈶🈯🉐🈹🈚🈲🉑🈸🈴🈳🈺🈵▪▫◻◼◽◾⬛⬜🔶🔷🔸🔹🔺🔻💠🔘🔲🔳⚪⚫🔴🔵🇨🇳🇩🇪🇪🇸🇫🇷🇬🇧🇮🇹🇯🇵🇰🇷🇷🇺🇺🇸

Ezek vannak nekem, szó szerint az egészet leirtam

2016. nov. 12. 20:56
 30/31 anonim válasza:
😗😑
2016. nov. 12. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!