Aki volt már a Práterben tudna segíteni? Sürgős! (a többi lent)
Én voltak két és három éve is, fantasztikus hely. Ha jól emlékszem, nem nagyon kötig magassághoz, csak az olyat, amiből ki lehet esni. De nem vagyok benne biztos, én egész magas vagyok és a korhatározás sem vonatkozik már rám, így sose figyeltem.
Kísértetkastélyból van több is, ami kis vasútban megy, az egész jó, ijesztő. Bár mi nevetve ültük végig, volt olyan barátnőm, aki végig az ölébe hajtott fejjel vészelte át. Amiben sétálni kell, az azért tetszett nekem jobban, mert menni kellett, tehát azzal, hogy mire lépsz, megmozdul a padló is lehetett ijesztgetni. A végén valamelyiknek volt egy mozgó szoba, amiben a fal megmaradt, csak a szék mozgott, mint egy hinta, akkor majdnem lehánytam egy nagyon helyes srácot velem szemben, de csak mert előtte tolam be egy nagyon finom vattacukrot :)
Ha esetleg amiatt érdeklődsz, mert kisgyerekkel mennétek akkor nyugodj meg, rengeteg gyerekeknek való menet is van, mindennek egy mini változata szinte, és van rengeteg olyan, kizárólag gyerekeknek veló dolog, amire nagyon felültem volna, ha nem lennék 18 éves.
Ne haragudj, ha valami téves információt adtam meg, lehet összekeveredtek az emlékeim a London Bridge Experience-el, ami szintén felejthetetlen élmény. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!