Miért nem tudok paypallal fizetni?
Van egy paypal számlám és azon volt majdnem 12ezer Ft. Mivel szerettem volna bankkártyára átutalni (de más név van a bankkártyán és más paypalon) ezért csináltam egy új paypalt és oda átküldtem több mint a felét majd kikértem bankkártyára (ez egyenlőre nem érkezett meg, dehát 1-2 nap mire kiküldik). Most vásárolni akartam a másik (az eredeti) paypalommal ebayen, de nem engedi..ezt írja ki: "We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details including your billing address."
Pedig van még annyi pénz a számlán, hogy megvehessem a kiszemelt holmit (sőt, egy ezressel több is).. Mi lehet a baj?
Rájöttem, hogy azért nem tudom kifizetni a terméket mert 10 dollárba kerül, nekem viszont úgy van, hogy " 6,5 dollár; 2euró, 4 font .. "
Eddig viszont ez nem jelentett gondot, mivel mindig oda van írva, hogy 'XY Ft Available' (tehát minden pénzemet átszámította ft-ba) és általában amit venni akartam, azt is átszámította ft-ba és így levonta. Most miért nem tudja átszámítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!