Szerintetek hogy tudnék képregényt csinálni?
Figyelt kérdés
Szeretnék ezzel foglalkozni, vannak ötleteim, de a rajzolással még nagyon sokat kell foglalkoznom. Ha igazán komolyan veszem, szerintetek el lehet jutni professzionális szintre, és igazi képregényt csinálni? És ha igen, és mondjuk jó az, amit csinálok, akkor előfordulhat, hogy itthoni vagy nyugati kiadó kiadná? Munka mellett gondoltam, hogy foglalkoznék ezzel, mert ez az egyik legnagyobb szerelmem, ezt szeretném csinálni, de úgy tűnik, nem nagyon lehet belőle megélni, főleg itthon. Én meg úgy érzem, muszáj valamit alkotnom.2016. júl. 18. 15:59
1/1 anonim válasza:
Persze!
"Gyakorlat teszi a mestert"
Én is napi szinten csinálom és élvezem 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!