Házibulit tartok, mi legyen a belépő?
Figyelt kérdés
Kb 20,25-en leszünk, úgy számoltam hogy csak a pia olyan 15 ezer Ft-ba kerülne, + kéne venni chipseket stb. Nem tudom hogy 1000 Ft legyen-e a beugró vagy mondjam hogy mindenki hozzon valami piát? De akkor lehet alig lesz tömény ital mert mindenki valami olcsó sört, bort hozna. Aki tartott már házibulit ő hogy oldotta meg a költségeket?2016. júl. 14. 14:49
1/5 anonim válasza:
Mindenki hozott piát, belépőt sosem szedtem. Volt így is bőven tömény, sőt párszor olyan is volt, hogy nem tudtuk mivel keverni, mert mindenki azt hozott (mondjuk akkor meg lett beszélve, hogy vodkát vagy whiskeyt hozzanak, de azt gondoltam, hogy csak páran fognak:D)
2/5 A kérdező kommentje:
Fu hát én még így is attól tartok hogy nem lesz normális pia. Szerintem elég drága egy házibuliba vinni mondjuk Royal vodkát, nem tudom hányan engedhetik meg ezt maguknak. Saját zsebből nem akarok bevásárolni :(
2016. júl. 14. 15:09
3/5 anonim válasza:
Persze, ennyi emberre kicsit sok lenne piát venni, ha egy sima házibuliról van szó. Meg kell beszélni velük. Ha mondjuk ketten-hárman összedobnak egy vodkát, az már nem olyan drága, vagy kérdezz körbe, hátha tud valaki hozni házi pálinkát vagy akármilyen saját szeszt:)
4/5 A kérdező kommentje:
Na ez jo otlet hogy dobjak ossze a penzt. Koszi a valaszt! :)
2016. júl. 14. 18:26
5/5 anonim válasza:
Mert a Royal Vodka olyan drága és elit ital, hogy nem való házibuliba...
Amúgy nem szokás ilyenkor belépőt szedni, értelmes vendég mindig visz magával ételt és vagy italt, ezzel járul hozzá a költségekhez. Nem szokás ezt külön kérni, max ha valami rendkívüli, speciális igény van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!