Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek kik a legjobb...

Szerintetek kik a legjobb vidisek a lent lévők közül?

Figyelt kérdés
Dancsó,JustVidman,Fruzsi,CsChanel,HollywoodNewsAgency(Gergő),Inez,TheVr,Boldzer,HackerB1...

2016. júl. 12. 16:01
 1/10 anonim válasza:
Molnár Krisztián.
2016. júl. 12. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Dancsó és JustVidman :)
2016. júl. 12. 16:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vidman
2016. júl. 12. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Dancsót és a TheVr párost szeretem.

JustVidmant, HNA-t, Boldzert, Inezt, HackerB1-et nem nézem.

Fruzsi és CsChannel igen, bár Fruzsi mostanában nagyon furcsa.

Inez és Csabi unszinpatikus, Csabi mellé buta és nem tud beszélni.

A legjobb talán Dancsó Peti. Számomra.

2016. júl. 12. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:
*Fruzsit és CsChannelt
2016. júl. 12. 16:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Dancsót- még régen szerettem, de amióta lement erre a tízen-kevés évesek szórakoztatása színvonalra már nem nézem.

JustVidman- Talán ő az egyetlen aki teljes mértékben tetszik. Kreatív, jópofa. Bár őt is csak ritkán nézem.

Fruzsi- nem ismerem

CsChanel- nem ismerem

HollywoodNewsAgency(Gergő)- Régen őt is néztem, de egy idő után elkezdett irritálni Gergő nagyon darálós meg sokszor számomra erőltetetten poénkodós stílusa. De ettől még elismerem a munkásságát és jó videósnak tartom. Csak nekem nem jön be ez a dolog.

Inez,TheVr,Boldzer,HackerB1- Őket se igazán ismerem.

2016. júl. 12. 16:13
 7/10 anonim válasza:

Dancsó-Színvonal már sehol!Régen jobb volt

Vidman-Jó vidis, csak keveset tölt fel

CsChannel-Jó vidis

Gergő-Eröltetett poénok,ordibálás!Régen jobb volt

TheVR-Magyarország egyetlen VR vidisei!Nagyon jó videók,egyedi poénok stb.

Inez-t,Fruzsit,Boldzert,HackerB1-et nem nézem

2016. júl. 14. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

TheVR:Nagyon szeretem őket, jó a stílusuk, kreatívak és eszméletlenül sokat dolgoznak, adnak a minőségre. Nagyon elismerem őket.

JustVidman: Őt is nagyon szeretem,neki is szintén nagyon egyedi stílusa van, kreatív és szórakoztató.Neki is elismerem a munkásságát, hiszen ő is nagyon sokat dolgozik egy-egy videón.

HollywoodNewsAgency: Ugyanazt tudom elmondani,mint a fentiekkel kapcsolatban. Ő is törődik a minőséggel,rengeteg munkát fektet bele,kreatív, egyedi és szórakoztató neki még tanulságosak is a videói. Itt is teljes elismerésem az övé.

Dancsó: Régebben nagyon szerettem,az utóbbi időben már nem nézem. Annak idején jó volt.

Inez: Csak néhány videóját láttam, nekem személy szerint nem igazán jön be a stílusa, de lehet látni rajta, hogy foglalkozik a csatornájával.

Fruzsi: Ha a sminkes fruzsira gondolsz,akkor őt én régebben jobban szerettem, mostanában annyira nem,de neki is elismerem a munkásságát,mert szépen tud sminkelni és nagy hangsúlyt fektet a minőségre.

CsChannel-röl, Boldzer-ről és HackerB1-ről nem tudok véleménnyel szolgálni,mert őket nem nézem.

2016. júl. 14. 15:46
 9/10 anonim válasza:

Tudod kit nézz?

Csenge Studiot! 💖✌

2016. júl. 15. 12:48
 10/10 anonim válasza:

# 8

Úgy tűnik nincs nagy igényetek a "minőségre", ha ezek annak számítanak.

2016. júl. 15. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!