Szerintetek kik a legjobb vidisek a lent lévők közül?
Dancsót és a TheVr párost szeretem.
JustVidmant, HNA-t, Boldzert, Inezt, HackerB1-et nem nézem.
Fruzsi és CsChannel igen, bár Fruzsi mostanában nagyon furcsa.
Inez és Csabi unszinpatikus, Csabi mellé buta és nem tud beszélni.
A legjobb talán Dancsó Peti. Számomra.
Dancsót- még régen szerettem, de amióta lement erre a tízen-kevés évesek szórakoztatása színvonalra már nem nézem.
JustVidman- Talán ő az egyetlen aki teljes mértékben tetszik. Kreatív, jópofa. Bár őt is csak ritkán nézem.
Fruzsi- nem ismerem
CsChanel- nem ismerem
HollywoodNewsAgency(Gergő)- Régen őt is néztem, de egy idő után elkezdett irritálni Gergő nagyon darálós meg sokszor számomra erőltetetten poénkodós stílusa. De ettől még elismerem a munkásságát és jó videósnak tartom. Csak nekem nem jön be ez a dolog.
Inez,TheVr,Boldzer,HackerB1- Őket se igazán ismerem.
Dancsó-Színvonal már sehol!Régen jobb volt
Vidman-Jó vidis, csak keveset tölt fel
CsChannel-Jó vidis
Gergő-Eröltetett poénok,ordibálás!Régen jobb volt
TheVR-Magyarország egyetlen VR vidisei!Nagyon jó videók,egyedi poénok stb.
Inez-t,Fruzsit,Boldzert,HackerB1-et nem nézem
TheVR:Nagyon szeretem őket, jó a stílusuk, kreatívak és eszméletlenül sokat dolgoznak, adnak a minőségre. Nagyon elismerem őket.
JustVidman: Őt is nagyon szeretem,neki is szintén nagyon egyedi stílusa van, kreatív és szórakoztató.Neki is elismerem a munkásságát, hiszen ő is nagyon sokat dolgozik egy-egy videón.
HollywoodNewsAgency: Ugyanazt tudom elmondani,mint a fentiekkel kapcsolatban. Ő is törődik a minőséggel,rengeteg munkát fektet bele,kreatív, egyedi és szórakoztató neki még tanulságosak is a videói. Itt is teljes elismerésem az övé.
Dancsó: Régebben nagyon szerettem,az utóbbi időben már nem nézem. Annak idején jó volt.
Inez: Csak néhány videóját láttam, nekem személy szerint nem igazán jön be a stílusa, de lehet látni rajta, hogy foglalkozik a csatornájával.
Fruzsi: Ha a sminkes fruzsira gondolsz,akkor őt én régebben jobban szerettem, mostanában annyira nem,de neki is elismerem a munkásságát,mert szépen tud sminkelni és nagy hangsúlyt fektet a minőségre.
CsChannel-röl, Boldzer-ről és HackerB1-ről nem tudok véleménnyel szolgálni,mert őket nem nézem.
Tudod kit nézz?
Csenge Studiot! 💖✌
# 8
Úgy tűnik nincs nagy igényetek a "minőségre", ha ezek annak számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!