Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti hány sör után rúgtok be?

Ti hány sör után rúgtok be?

Figyelt kérdés
olyan 0,5 literes dobozokról beszélve

2016. júl. 11. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk 5-8-at már megérzek szerintem.
2016. júl. 11. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:

én akkor szerintem nagyon könnyen berúgok, nekem gész kevés is elég XD

köszi a választ:D

2016. júl. 11. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nem iszom alkoholt szinte soha, így nekem kb két sör meghozza a jókedvem, 3-nál elkezdek kötekedni, 4-nél kb már az egész bolygót a szilikoncicimre ölelném :), 5-nél meg már hős vadászpilótává iszom magam. 6.-nál elájulok és másnap kb nem tudom ki vagyok. :D

Úgyhogy nekem ez a piálás dolog nem való, inkább nem is iszom :) Meg nem is szeretek inni.

24/l

2016. júl. 11. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyon függ a szituációtól, pl hideg van, meleg van, mennyire vagyok fáradt, milyen társasággal iszok, hol, mikor ettem, milyen gyorsan iszom.

Néha 2 sör után érzek egy kis bódultságot, de péntek este pl 5-öt ittam, és józannak éreztem magam. Igaz, órák alatt ittam annyit.

2016. júl. 11. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
24 éve absztinens vagyok, így azt hiszem, hamar kifeküdnék. Csak a humor kedvéért mesélem el, hogy mi történt kb 35 éve. Egy vidéki csajjal jártam éppen, és meghívott a hétvégére, hogy megismerjem a szüleit. No az ismerkedésből az lett, hogy apósjelölt, sógorjelölt, meg én kiültünk a kertbe, mindegyikünk lábánál egy láda sörrel. Este 11 tájban az öreg kitalálta, hogy mivel mi már mindannyian ittunk, tehát nem vezethetünk, anyósjelölt fogja a talicskát, és ballagjon le a kocsmába utánpótlásért. :-))
2016. júl. 11. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:

hát mi haverommal tűző napon megittunk összesen 14-et xd én 8-at,ő 6-ot.

arra keltem,hogy az ágyában fekszek:D megyek ki wc-re,erre ő meg azt támasztja xd szóval relatív,de 6fölött már mindenképp érdekes helyzetek keleteznek:D

2016. júl. 15. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!