Ti hány sör után rúgtok be?
én akkor szerintem nagyon könnyen berúgok, nekem gész kevés is elég XD
köszi a választ:D
Én nem iszom alkoholt szinte soha, így nekem kb két sör meghozza a jókedvem, 3-nál elkezdek kötekedni, 4-nél kb már az egész bolygót a szilikoncicimre ölelném :), 5-nél meg már hős vadászpilótává iszom magam. 6.-nál elájulok és másnap kb nem tudom ki vagyok. :D
Úgyhogy nekem ez a piálás dolog nem való, inkább nem is iszom :) Meg nem is szeretek inni.
24/l
Nagyon függ a szituációtól, pl hideg van, meleg van, mennyire vagyok fáradt, milyen társasággal iszok, hol, mikor ettem, milyen gyorsan iszom.
Néha 2 sör után érzek egy kis bódultságot, de péntek este pl 5-öt ittam, és józannak éreztem magam. Igaz, órák alatt ittam annyit.
hát mi haverommal tűző napon megittunk összesen 14-et xd én 8-at,ő 6-ot.
arra keltem,hogy az ágyában fekszek:D megyek ki wc-re,erre ő meg azt támasztja xd szóval relatív,de 6fölött már mindenképp érdekes helyzetek keleteznek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!