Írtok nekem Seventeen fanfic-eket?
Figyelt kérdés
Neten keresgéltem de egyszerűen nem találok. Pluszpont, ha shounen-ai/yaoi. Előre is köszöni egy friss Carat. ^^2016. júl. 10. 23:15
1/4 anonim válasza:
Tádá. Folytatásos, lassan jönnek a részek de én mindig végig fangörcsölöm, mert olyan aranyos:3
2/4 anonim válasza:
Na akkor új a blog, de már most a kedvencem, szóval reklámozom is :"DD
Ez egy Verkwan:
Ez egy 2Han
Ha pedig nincs ellenedre itt van egy Andy Biersack+Joshua, meg egy Oli Sykes+Woozi, de szerintem a fura párosok az író védjegyei lesznek :D
ez egy Jihao
Egyébként ha tetszenek nyugodtan zaklasd meg az írót, hogy írjon olyat amilyet szeretnél (ha jól tudom még csinál ilyet). Én is azt tettem és nagyon kedves volt. Mondjuk picit (2-3 hetet asszem) várnom kellett, de simán megérte.
Remélem tudtam segíteni :D
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a blogokat! ^-^ Már csak azt kell eldöntenem, melyikkel kezdjem. :D
2016. aug. 22. 21:30
4/4 anonim válasza:
(második vagyok)
majd mindenféleképpen írj, hogy tetszett-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!