Mi a véleményetek vidmanről?
Nekem ő az egyik kedvencem, nagyon egyedi videókat csinál és a humora is jó :) csak az rossz, hogy ritkán videó, bár tudom hogy sok munka és idő egy olyan videót összerakni, ezért megértem.
Dancsóról már régen leiratkoztam, a TheVR-t is szeretem, Herby meg már nekem olyan, mintha a nézettségért vergődne, már nem tud mit kitalálni, mindenféle videóval próbálkozik de szerintem ő már eljátszotta az emberek türelmét xd
tudom, hogy csak vidmant kérdezted de leírtam a többit is xd
Vidman a második kedvenc magyar videósom. Kb. meg is fogalmaztad hogy miért. Igényes. Még ha nem is sikerül ugyanolyan ütősre minden poénja, látszik, hogy mekkora munka, és szándék van benne. Látszik, hogy egy értelmes, jófej f#szi, aki szenvedéllyel csinálja, amit csinál és közben próbál is adni valamit. Informatívak a videó, ha más nem, van bennük egy "ne legyé' hülye"-tanulság, illetve nagyon idézhetőek a dumái. És nem úgy, mint a Dancsónak, aki szándékosan gyártja a mémeket önreklám céljából, hanem azért kapják fel az emberek Vidman idézeteit mert tökéletesen applikálhatók a mindennapokra. Mindenki tudja pl. milyen érzés, mikor a boltban teljesen retardáltnak nézik. Így nem csoda, hogy így elterjedt az "ALMA".
(btw. a kedvenc videósom L.Mole, muszáj reklámoznom, mert alig ismerik, ha szereted az értelmes, igényes videókat, meg a kockulást, akkor tetszeni fog)
Ő volt az első videós, akire rátaláltam Youtube-on. Azelőtt csak zenéket hallgattam, meg volt 2 videó az Antifaces-től, amiket média órán néztünk meg általánosban. Szóval sokáig nem is tudtam, hogy van egy ilyen rétege is a YT-nak.
Ő az egyik kedvenc videósom, jó és igényes videókat csinál. Rajta keresztül ismertem meg Csebét, aki szintén a kedvenceim közé tartozik. Az a baj, hogy csak kevés olyan Youtube-os van, akinek a minőség és a nézőkkel való kedvesség a legfontosabb. A legtöbben inkább arra mennek, hogy minél több videó legyen, nem az, hogy minél igényesebb legyen a tartalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!