Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek vidmanről?

Blackfox99 kérdése:

Mi a véleményetek vidmanről?

Figyelt kérdés
szerintem ő dolgozik a videón a legtöbbet mivel rengeteg időt vesz igénybe az animálás , és tökre jó a humora és nem eröltetett mint a többi videósnak, mindig új és kreatív , egyedi témái vannak :) dancsót régen néztem és jó volt, ma már unalmas és eröltett a flegma humora, már kifejezetten iritál.. mintha egy flegma csajt néznék :D :D xd a the vr fiúk munkái is tetszik csak kicsit fülsértő az ordibálás xd xd van 2 feltörekvő videós is, remélem ők nem akarják abba hagyni mer köröket vernek jó pár videósra :D herbyt is régen tetszet alkotásai de már nagyon kelemetlen és ciki számomra nézni :) vagy ott van még ash végigjátszásai,ami nem tudom miért de nagyon jók mintha egy filmet néznék ,

2016. júl. 8. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem ő az egyik kedvencem, nagyon egyedi videókat csinál és a humora is jó :) csak az rossz, hogy ritkán videó, bár tudom hogy sok munka és idő egy olyan videót összerakni, ezért megértem.

Dancsóról már régen leiratkoztam, a TheVR-t is szeretem, Herby meg már nekem olyan, mintha a nézettségért vergődne, már nem tud mit kitalálni, mindenféle videóval próbálkozik de szerintem ő már eljátszotta az emberek türelmét xd

tudom, hogy csak vidmant kérdezted de leírtam a többit is xd

2016. júl. 8. 22:29
 2/7 A kérdező kommentje:
nem baj énis hozzá tettem dolgokat :) tudod inkább 1 minőségi videó, mint több és szar :D ja szerintem is a pénzért csinálja :D mer észrevettem hogy sokszor már őbse tudja mit beszél, vagy az alkohol hatása vagy már leszarja mi legyen tartalom csak dumáljon :D
2016. júl. 8. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Vidman a második kedvenc magyar videósom. Kb. meg is fogalmaztad hogy miért. Igényes. Még ha nem is sikerül ugyanolyan ütősre minden poénja, látszik, hogy mekkora munka, és szándék van benne. Látszik, hogy egy értelmes, jófej f#szi, aki szenvedéllyel csinálja, amit csinál és közben próbál is adni valamit. Informatívak a videó, ha más nem, van bennük egy "ne legyé' hülye"-tanulság, illetve nagyon idézhetőek a dumái. És nem úgy, mint a Dancsónak, aki szándékosan gyártja a mémeket önreklám céljából, hanem azért kapják fel az emberek Vidman idézeteit mert tökéletesen applikálhatók a mindennapokra. Mindenki tudja pl. milyen érzés, mikor a boltban teljesen retardáltnak nézik. Így nem csoda, hogy így elterjedt az "ALMA".

(btw. a kedvenc videósom L.Mole, muszáj reklámoznom, mert alig ismerik, ha szereted az értelmes, igényes videókat, meg a kockulást, akkor tetszeni fog)

2016. júl. 9. 13:04
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi na majd megnézem :) thegamecorner és paulstreet ők is jók, igaz csak nemrég kezdték :)
2016. júl. 9. 15:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Az egyik kedvenc videósom! Kreatív,humoros és egyszerűen nem lehet nem szeretni a videóit :"D
2016. aug. 15. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Ő volt az első videós, akire rátaláltam Youtube-on. Azelőtt csak zenéket hallgattam, meg volt 2 videó az Antifaces-től, amiket média órán néztünk meg általánosban. Szóval sokáig nem is tudtam, hogy van egy ilyen rétege is a YT-nak.

Ő az egyik kedvenc videósom, jó és igényes videókat csinál. Rajta keresztül ismertem meg Csebét, aki szintén a kedvenceim közé tartozik. Az a baj, hogy csak kevés olyan Youtube-os van, akinek a minőség és a nézőkkel való kedvesség a legfontosabb. A legtöbben inkább arra mennek, hogy minél több videó legyen, nem az, hogy minél igényesebb legyen a tartalom.

2016. aug. 15. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem őt mindenki szereti! :)
2016. szept. 6. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!