Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Leírnátok pár horror története...

Leírnátok pár horror történetet/creepypastát? :D

Figyelt kérdés

Nem sokára megyek táborba, és ugye este kell valamit csinálni xDDD

No, de nem olyanokat kérnék, mint pl Jeff a gyilkos, Slenderman, Luna game, hanem kevésbé ismerteket :D lehet igazság alapú, vagy olyan, amit te találtál ki, a lényeg, hogy kirázzon tőle a hideg, és lekössön az olvasása/hallgatása egyaránt :D

Előre is kösziii 030

2016. júl. 2. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
scuidward suicide: nem valóságos de ijesztő.nézd meg (inkább ne)1 hétig nem fogysz aludni
2016. júl. 5. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
scuidward suicide: nem valóságos de ijesztő.nézd meg (inkább ne)1 hétig nem fogysz aludni.arról szól hogy tunyacsáp koncertje félresikerül és este fejbelövi magát egy shotgunnal(igen egy shotgunnal).
2016. júl. 5. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt már mindenki ismeri.

The Theater

2016. júl. 9. 06:27
 4/7 A kérdező kommentje:

A Squidward suicideot ismerem. Azt tényleg mindenki ismeri xD de szerintem nem vészes :D

The theater.. Asszem már olvastam, de a többieknek remélem új lesz :D kökkiii :33

2016. júl. 10. 13:58
 5/7 anonim válasza:
Lost silver az inkább nyomaszto de nekem a kedvencem,eyeless jack,jeff the killer, ben, sonic.exe, smile dog most igy ennyi jugytott eszembe
2016. okt. 8. 07:48
 6/7 Könyvimádó05 ***** válasza:
Laughing Jack. A kínzós résztől azt hittem, kiugrik a vesém (igen, E.J.-t is szeressük xD)
2017. jan. 14. 19:46
 7/7 anonim válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=6JRzvjWWg9U

Ebben a vidiben hallhatsz pár egyedi rémes történetet. Ha tetszik, nézz szét a csatornán! :)

2019. jún. 14. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!