Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van olyan screen recorder...

Van olyan screen recorder ami: bármennyi időt fel tud venni, a játék hangját felveszi, ingyenes,60 fps be lehet felvenni?

Figyelt kérdés

Elkezdtem alakítgatni a youtube csatornám és szeretnék egy rendes screen recordert azok helyett amiken laggol a vidi

a válaszokat előre is köszönöm

2016. jún. 24. 14:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az Action!-t
2016. jún. 24. 14:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Az eredeti weboldalon 30 day trial van a crackedet meg nem tudja felrakni csak reklamokat hoz ki
2016. jún. 24. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Valamilyen torrentről szedd le pl n.c.o.r.e. -ról és működni fog minden
2016. jún. 24. 21:47
 4/10 A kérdező kommentje:
ennyire nem akarok beleásni már kezdem unni is a keresgélést valami konkrétumot mondjatok
2016. jún. 24. 23:13
 5/10 anonim ***** válasza:
ne az ingyenesek között shareware programok között keresgélj, ha normálisat akarsz akkor fizetős kell, azokat pedig le tudod szedni ncore-ról vagy bármilyen más torrentről. Fizetősök között pl Action! vagy a Bandicam vagy pedig a Fraps, bár a frapsot azért nem ajánlom mégse annyira mert sokat foglalnak az általa felvett videók, de az előbbi 2-nek viszont viszonylag keveset. Én nekem a három közül egyébként az Action! jött be. Próbáld ki és az alapján mond, hogy jó lesz-e vagy sem. És ne az ilyen shareware verzióját(értsd bizonyos funkciók elérhetetlenek avgy időben(pl 30 nap) korlátozottak) szedd le.
2016. jún. 24. 23:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Most a bandicamot használom ez egyenlőre megfelel :D
2016. jún. 25. 12:37
 7/10 A kérdező kommentje:
A bandicamban annyi a fizetős hogy leszedje a reklámját de hát az nem is zavar xD
2016. jún. 25. 12:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Uhh de most kiirta h 10 perc max de nem baj mert latom mikor fejezi be es gyorsan el tudom ujra inditani oszt osszevagom de milyen csorok mar hogy egy screen recorderert penzt kernek
2016. jún. 25. 15:41
 9/10 A kérdező kommentje:
De azért még várok válaszokat
2016. jún. 25. 16:42
 10/10 A kérdező kommentje:
JÓ megoldottam crackeltem bandicamot most minden megfelel :D
2016. jún. 25. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!