Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen érdekes hobbik vannak?

Milyen érdekes hobbik vannak?

Figyelt kérdés
Olyan kéne ami nem sport,nem rajzolás. Valami látványos,amit másokkal meg lehet osztani

2016. jún. 18. 18:33
 1/4 A kérdező kommentje:
És nem a fotózás
2016. jún. 18. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Erdot, mezot jarva gyujtom a vadviragot, hazaviszem lepreselem es gyonyoru lapokat keszitek, szepen rahelyezve a preselt viragot. Rairom a fontos adatokat, magyar, latin nev, csalad, noveny fajtaja, stb, a talalat helyet, idejet.Ujabban a magyar es latin nev melle az angol nevet is beirom. Az irasokat kurziv keziras betukkal nyomtatom, igy nagyon dekorativ. Amibol tobb is van beramazom es szepen megirva ajandeknak szanom. Ismeroseim is imadjak ezeket a szepsegeket, nem beszelve arrol, hogy termeszetjaras, kirandulas alkalmaval mindenki engem kerdez, ez mi ennek mi a neve, mire jo. Kulfoldi utjaimon is gyujtok, csak egy szarazlapu nedvszivo papiros dosziet szoktam vinni, de este rendezem pres ala a dolgokat. Roppant kreativ, szorakoztato, szeretheto hobbi, ami raadasul meg tanulsagos is.
2016. jún. 18. 18:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. jún. 18. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#2, "Erdőt -mezőt járva gyújtom a vadvirágot, leperzselem..." Ezt olvastam :DDDD
2016. jún. 19. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!