Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Anticlove szerű játékok?

Anticlove szerű játékok?

Figyelt kérdés
csábitásból jeles,anticlove,miharu,youtube,google,game

2016. jún. 18. 10:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát ha magyar nyelvűt szeretnél, olyat nem igen fogsz találni. Van ez az Eldarya még, le lehet fordítani, ahogy Miharu mutatta, de hát az mégsem normális fordítás. :/ Ígérgették, hogy lesz magyar nyelvű is, én már nem hiszek benne, mert angolul sem jött még ki.

Ezeket visual noveleknek hívják. Ha jól emlékszem, az animeaddictson mintha lenne fent pár ingyenes visual novel (talán magyar is), amit letölthetsz. De Steamen is van néhány ingyenes játék, amit szintén letölthetsz, egy regisztráció után.

Ajánlom a Seduce Me-t (Steames), az első része ingyenes, én nagyon beleszerettem. Némi angol tudás szükségeltetik.

2016. jún. 18. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!