Efott, Volt, Sziget vagy Balaton Sound?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni melyikre érdemes menni, sosem fesztiváloztam de idén már el akarok menni valamelyikre, végre már a saját autómat is meg tudtam venni de nem tudom melyikre érdemes.
Ismerkedni, bulizni akarok és felejthetetlen élményeket szerezni :)
2016. jún. 13. 19:56
1/4 anonim válasza:
A legnagyobb, legnépszerűbb, és leglátogatottabb fesztivál ezek közül a Sziget! Ez kétségtelen. Talán benne van évről-évre Európa TOP5 legnagyobb zenei fesztiváljaiban. Színes, sok nemzet van jelen. Én is ide megyek az idén. Az EFOTT azért egy jóval kisebb kategória. Az sem rossz, csak ott nincsenek akkora nevek. Vagy legalábbis max 1-2 nagyobb külföldi. Viszont sokkal olcsóbb. A Balaton Soundon sem rossz, eleve az a Balatonon van, de hát az meg csak elektronikus zene. Egy héten keresztül meg nekem sok azt hallgatni. A VOLT sem rossz, bár Sopronban igazából semmit sem tudsz csinálni. Viszont ez is olcsóbb.
2/4 A kérdező kommentje:
A Soundra elég drága az 5 napos bérlet, 60ezret nem tudok összevakarni mert 1 hónapja vettem kocsit :) de igazad van ahogy néztem a videókat ez tűnik a legélménydúsabbnak
Húgom még diák, ha az ő diákjával veszek olcsóbb jegyet akkor én is felhasználhatom?
2016. jún. 13. 20:40
3/4 anonim válasza:
Volt, mert a voltra megy az iron maiden!:D Amúgy nem a fellépők alapján meg az ár alapján akarsz választani?
4/4 A kérdező kommentje:
Mindegyikben van valami ami miatt éppen az érdekel :D Ahogy olvastam az Efott főként hallgatóknak szól, ott nem lóg ki egy egyszerű érettségis 25 éves srác? A Sziget és a Sound nagyon húzós bérletárakon fut a Voltról meg alig tudok valamit.
2016. jún. 13. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!