Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyenkor?

Mit csináljak ilyenkor?

Figyelt kérdés

(Tudom,hogy már rengeteg ilyen kérdés van,ne haragudjatok)

Mit csináljak ha unatkozok?

A szüleim folyton dolgoznak,testvérem nincs a barátnőm büntiben van :D Tehát teljesen egyedül kéne valamit csinálnom :)

14 éves lány vagyok.(Kérlek ne írjatok olyanokat,hogy nyúlj magadhoz,ismerkedj,gyere át stb) Nem szeretnék se gépezni se tv-t nézni,tanulni meg pláne. Reggel 8 óta olvasok tehát ez is kizárva. Állatom nincsen,és kint zuhog az eső.Kérlek segítsetek. :)

2016. jún. 12. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Tanulj meg főzni, sütni, pl. kipróbálhatnád magad a konyhában, keress receptet egy egyszerű fagyi elkészítéséhez, és üsd el azzal az időt, hogy megcsinálod.

Vagy próbálj keresztrelytvényt fejteni . Ha unatkozok azt csinálom

Gépezni meg igaz , hogy nem akarsz, de itt gyik.-on is válaszolgathtnál kérdésekre, jó dolog :D

2016. jún. 12. 12:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudok sütni meg főzni is nagyjából :)

Meg valami izgi kéne,nem ezek a szokásos:rajzolj,nézz filmet stb.-k :D

2016. jún. 12. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:D

Például , ha szereted a ruhákat meg a divatot, szedj elő régi holmikat, amiket átlakíthatsz. Varrj, szabj , és teremts divatot :D

2016. jún. 12. 12:25
 4/5 donop válasza:
Próbálj meg verset írni! Érdekes, és nem is olyan egyszerű.
2016. jún. 12. 13:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm,ezek nagyon jó ötletek :)

Várom még az ötleteket :)

2016. jún. 12. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!