VOLT Fesztiválon VIP jeggyel van lehetőség találkozni a fellépőkkel?
Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 17:44
1/3 anonim válasza:
Hat szerintem erdemes elolvasbi mit irnak errol a honlapon, de szerinrem maximum 1-szer
2/3 A kérdező kommentje:
Elolvastam már, és írnak olyat, hogy "belépés a VIP" helységbe. Csak ez nem tudom pontosan mit takar, mert egy másik rendezvénynél ehhez oda volt írva az is, hogy meet&greet a fellépőkkel.
2016. jún. 6. 23:01
3/3 anonim válasza:
A VIP részleg én mindig azt vettem észre a Volton, hogy egy külön kis zóna jobb piákkal, kényelmesebb fotelekkel, valamint egy emelvényes rész a Nagyszínpadnál, ahonnan jobban lehet látni.
Mivel a meet and greet-et sok előadónál külön lehet megvenni (az ő honlapjukon) és eszméletlen drága, nem hinném, hogy a VIP jegy ezt fedezi. De biztos kisebb előadókkal összefuthatsz. Írj a Voltosoknak Facebookon, nagyon jófejek, válaszolnak majd neked pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!