Lányok, ti voltatok már egyedül fesztiválon? Ha igen, hány évesen és milyen volt?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint pl. Sziget, Volt, Rockmaraton.
Én mondjuk nem egy hétre mennék, csak 1 maximum 2 napra.
2016. jún. 4. 08:09
1/1 anonim válasza:
Azért nem megyek mert szar mainstream előadók vannak,többségében.K.urva drága a sör is,belépő is.Meg a közönség is pl ilyen mentalitású,hogy iszunk,baszunk,drogozunk,hát nem vagyok rá kíváncsi.Persze nem mindenki ilyen,de a többség ilyen a magyar szar-fos fesztiválokon.Talán a rockmaraton,ami még elmegy.Volt a metal fest azt is teljesen kiszorították,a rohadt mainstream előadók,hát a szarra van kereslet sajnos.Én inkább külföldre szoktam járni fesztiválokra,koncertekre,ha időm,pénzem engedi.Viszont már vagy 3 éve nem voltam 1 fesztiválon,koncerten se,kezdek már elszokni ezektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!