Ha terhességi tesztet meleg vízbe tesszük akkor pozitívat fog mutatni?
Ha nem akkor mivel lehetne ezt elérni? (csak poénnak/ szivatásnak szánom tehát nem szeretnék terhes lenni :D .... tudom, hogy gondosz, de valamit valamiért )
A válaszokat előre köszi ;)
Buta vagy. Fájdalmasan.
A terhességi teszt nem a melegtől lesz pozitív, gondolkodjál már egy kicsit, akkor minden esetben pozitív lenne, ha valaki tesztelne (mivel a pisi meleg)... A terhességi tesztek egy bizonyos hormon jelenlétét tesztelik: ha van, akkor terhes vagy, pozitív a teszt, ha nincs, akkor nem vagy terhes, negatív a teszt. Ez a hormon nem található meg a mezei melegvízben, nyilván.
Amúgy volt itt egy kérdés egyszer, amiben az volt a sztori, hogy a csaj viccből azt mondta a barátjának, hogy terhes, aki azonnyomban otthagyta, nem volt hajlandó vele szóba állni többé, és a csaj még csak azt se tudta neki elmondani, hogy csak ugratta... Szóval én a helyedben azért óvatos lennék ezzel a szivatással, mert egy gyermek élete, egy esetleges nem kívánt terhesség sok minden, csak nem vicces.
Kétlem hogy ha szivatásból csinálom akkor játszanák a gyerek élettel de mindegy ...
Egyébként a teszt alapból nem mutat 100% os dolgot...ami annyit jelent hogy akkor is mutathat pozitívat ha éppen közöd sincs a terhességhez .... ebből kifolyólag annyira azért nem olyan hülyeség a kérdés tehát kivitelezhető, csak a megfelelő technika kell hozzá, hogy összezavarjam a tesztet ... ennyi :)
És nem mondtam, hogy miért ezt találtam ki szóval erről nem nyitok vitát ...
"aki azonnyomban otthagyta, nem volt hajlandó vele szóba állni többé, és a csaj még csak azt se tudta neki elmondani"
Mondjuk ezzel a csaj pont, hogy jól járt. Ha élesben ment volna, tehát tényleg terhes és akkor derül ki, hogy a barátra nem lehet számítani, akkor az sokkal cikibb. Szóval jó volt ez így.
Ha befestem filccel az tényleg nagyon eredeti ... és nem is látszik ... gratula
Na jó talán tényleg durva szivatásnak ... szóval lehet inkább kihagyom ... mert a végén az első pofont azért fomgom kapni, mert megmondom hogy "amúgy csak szivattalak".
Ha téged meleg vízbe tennének okosabb lennél?NEM!!!
Úgyhogy a kérdésre is nem a válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!