Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Balaton Sound szallas nelkul?

Balaton Sound szallas nelkul?

Figyelt kérdés

meg lehet oldani hogy szallas nelkul menjen valaki Soundra? 5 napra

volt mar veletek ilyen?

#smskdjd
2016. máj. 29. 12:20
 1/2 imi290 válasza:

5 napot nehéz lesz kibírni szállás nélkül.Ha autóval mész akkor könnyebb helyzetben vagy,csak a tisztálkodást kell megoldani.Én azt javaslom hogy vegyél kempingjegyet,és sátorozni lehet.Ha még sem akarsz sátorozni,alszol az autóban,vagy kint mellette a füvön,és reggel meg bemész zuhanyozni a kempingbe.Persze akkor kell kemping jegy.Az autóval meg a parkolóban parkolsz persze.

Egy napot voltunk már,nem egyszer.Azt simán ki lehet bírni.Vége a bulinak,az autóban aludtunk ahogy tudtunk,felkeltünk,fogmosás kaja pia,és haza.

2016. máj. 31. 11:22
 2/2 anonim válasza:
Szerintem kempingjeggyel mindenkepp konnyebb helyzetben leszel, mert nem tudom mennyire birod, de en nem birnek ki annyit furdes nelkul. En is kempingezni fogok iden az osszes fesztivalon amire megyek
2016. jún. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!