Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni itthon...

Mit tudok csinálni itthon péntek délután és este?

Figyelt kérdés

Mindegyik barátomat késő lenne már elhívni valahová, szóval mindenképpen itthoni elfoglaltság kéne.. Az összes létező filmet láttam már és a sorozatokat pedig nem annyira szeretem. Nincsen kedvem pakolni, takarítani, főzni, stb. Igen tudom, eléggé nehéz eset vagyok de ez van :D

Ha valakinek van valami ötlete, hogy mit csinálhatnék, azt nagyon megköszönném :) Ja és nincs kertünk, szóval kerti elfoglaltságokat hiába írtok.

13/L

2016. máj. 27. 15:24
 1/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem kezdj el netről megtanulni valami hangszeren játszani! Én így tanultam meg 3 év alatt gitározni és basszusgitározni. Most pedig zenekarban játszom, szóval bejött! :) Vagy énekelj!
2016. máj. 28. 14:31
 2/2 anonim válasza:
Tanulj nyelvet,edzél,olvass,nézz tv-t,menj ki akkor az utcára,pihenj,netezz:)
2016. jún. 13. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!