Mi ez a hely Szegeden a Belvárosi híd mentén? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tavaly a barátnőmmel Szegeden partultunk, de az éjszaka egy része full homály és szeretném kideríteni, hogy mégis hol a halálban voltunk. Abból amire emlékszem megkerestem azt az útvonalat amin mentünk és ezt a helyet találtam:
Viszont nincsen rajta a térképen és a kép nem elég éles ahhoz, hogy bármit is ki tudjak olvasni. Szóval ha valaki járt már itt akkor legyen szíves linkelni az oldalt vagy legalább mondjon valamit erről.
2016. máj. 26. 16:03
1/2 A kérdező kommentje:
Tovább keresgéltem és ez a Tisza Gyönyge ami 2009ben bezárt, Akkor mi mégis hogyan tudtunk bemenni?:o Arra emlékszem, hogy nem alöl mentünk be hanem oldalt volt egy lépcső annál a zöld kerítésnél
2016. máj. 26. 16:13
2/2 anonim válasza:
ha meg aktualis: a partfurdon voltatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!