Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan kerüljek el valakit...

Bbarni98 kérdése:

Hogyan kerüljek el valakit egy házibuliban, akit nagyon nem kedvelek és ez kölcsönös?

Figyelt kérdés
Szóval egy nagyon kedves barátom (lány) tart egy születésnapi házibulit és van egy barátnője akit viszont rühellek. A lánybarátomat nem akarom megsérteni, és kellemetlen helyzetbe sem akarom hozni, de nem akarok a másik "Kedves" közelébe kerülni és bármilyen kapcsolatba kerülni vele. Előre is köszönöm a segítséget! Trollok kíméljenek! :)

2016. máj. 24. 21:05
 1/3 anonim válasza:
Szerintem a szulinap idejere mindenkepp "assatok el a csatabardot", mert ennek a szulinapos is jobban orulne. :)
2016. máj. 24. 21:10
 2/3 anonim válasza:
Voltam már én is hasonló szituban, elég kellemetlen, együtt érzek! Nekem az vált be, hogy kerültem próbáltam olyan emberek mellé csapódni a buliban akiket szeretek! Szóval még annyit, fogadd el, hogy ott van és ne hagyd azt, hogy elrontsa a kedved, mert ha lehangol az lehet kihat másokra is. Kerüld a balhét a vitákat! Jobb a békesség! Nekem bevált!
2016. máj. 24. 21:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: jó lenne de olyat tett ami számomra nem könnyen bocsájtható meg, főleg úgy hogy bocsánatot sem kért!

Második válaszoló: köszi, szerintem ez lesz. Hiszen nehogy már én rontsam el a kedvem mert ő egy hatalmas gyökérsorvadmánymaradékfoszlány. :)

2016. máj. 24. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!