A Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban milyen a verébtábor?
Figyelt kérdés
2016. máj. 21. 22:16
1/10 anonim válasza:
Szerintem a hangulat mindig az emberektől függ...
De amúgy nem tudom nem odajártam
Nincs Kölcseys ismerősöd akitől érdeklődhetnél? (Mert lehet itt nem sok választ fogsz kapni:/ )
2/10 A kérdező kommentje:
Te hova jártál?
Hát nem nagyon van..
2016. máj. 21. 22:28
3/10 anonim válasza:
Milyen is a verébtábor a Kölcseyben? Szerintem nagyon jó és emlékezetes. Egyrészt lehetőséged van arra, hogy még sulikezdés előtt megismerkedj leenedő osztálytársaiddal és évfolyamtársaiddal. A társaságra szinte sosincs panasz, mindig remek a hangulat. A tanárok is rendesek, kedvesek. Vannak jó programok is, amik összekovácsolják a csapatot. Általában Sopron az uticél, és innen mentek tovább Győrbe, Szombathelyre, Kőszegre, Fertő-tóra stb. Legalábbis amikor még én voltam, ez volt a felállás. Ha jól tudom akkor két turnus van, egy júliusban és egy augusztusban. Én a júliusin voltam, de amúgy lényegtelen melyikre mész. Árban sem egy drága mulatság, és azért elég messze és szép helyekre mentek. Én azt tanácsolom hogy mennj el, nem fogod megbánni. Viszont azt azért hozzátenném hogy habár nagy ismeretet szerzel ezalatt a pár nap alatt, sok barátot is, maradj nyitott a többiekkel szemben is, akikkel csak szeptemberben fogsz találkozni. Az igazi barátságok oszályon belül köttetnek, ugyanis nagyon jó az osztályközösség. Persze évfolyamtársak között is ugyanolyan barátságok köttetnek, hiszen a remek közösség, az egész iskola, mind a 4 évfolyamára évrényesül.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha nem mennék, nagyon nehéz lenne a beilleszkedés?
2016. máj. 22. 13:05
5/10 anonim válasza:
Dehogyis. Az én osztályomban is voltak vagy 10-en akik nem vettek részt a verébtáboron. Semmilyen problémát nem fog jelenteni hogyha nem mész. Egyébként is csak az évfolyam 2/3-a tud elmenni, mivel korlátozott létszám. Csak azért mégis csak érdemes, hogy legyenek már ismerős arcok szeptemberben.
6/10 anonim válasza:
Én is idén kezdek ott és eléggé aggódom a verébtábor miatt. Nem tudom még, hogy fogok-e menni, de nagyon félek, hogy ha nem teszem kimaradok valamiből (mások elmondása alapján van rá szerintem némi esély). :/ Egyénként azt hallottam, többnyire jó szokott lenni a hangulat, meg úgy az egész. Egy ismerősömet kérdeztem róla, ő nagyon dicsérte. Melyik tagozatra jelentkeztél?
7/10 A kérdező kommentje:
Haladó német és igen én is félek hogy kimaradok valamiből, de már eldöntöttem, hogy nem megyek. :)
Te mire jelentkeztél?
2016. máj. 25. 13:42
8/10 anonim válasza:
Valószínűleg én se. Ó, kár. Kezdő németre. De ismerek leendő haladó németeseket is :)
9/10 anonim válasza:
Én sem megyek verébtáborba, kezdő németes leszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!