HampiFace kérdése:
YouTube csatorna segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! ?? Bocsi csak kell bele több kérdőjel ?? ? ?
Csináltam egy youtube csatornát és kíváncsi lennék, hogy mit gondoltok mit kéne máshogy csinálni?
(Nem vagyok 10 éves és értek a photoshophoz?, sony vegashoz :D) ?
Csatorna: https://www.youtube.com/c/HampiFace ?
2016. máj. 19. 23:23
1/3 anonim válasza:
Csak a bemutatkozó videót néztem meg, de az alapján
-felesleges ilyen hosszúra húzni azt az introt, csak hogy nézhessük, hogy jé milyen szépen csillog
-beszerezhetnél egy jobb minőségű kamerát (gondolom webkammal vetted fel) egy gyenge kép lehúzza a nézettséget, nagyon
-az egész olyan, mintha lapról olvasnál, próbáld meg természetesebben :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem jók a videóid, fel is iratkoztam. Ahogy már előttem is írták, a képminőségen lehetne javítani, mondjuk egy jobb kamerát beszerezni valamikor.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:) Igen a kamera fontos lenne így most arra gyűjtök:D Próbálok természetes is lenni, de meg fura ez így a videózás elején:/ Igyekszem minél hamarabb belejönni:) Ment a zöld pacsi!
2016. máj. 23. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!