Lehet egy tanár vlogger?
Tanárképzésre jelentkeztem, persze még vissza van az alkalmassági is, tehát akár azt is mondhatják, hogy "soha a büdös életben nem lehetsz tanár". Meg ugye szóbeli érettségi, stb.
Én nem ilyen idióta videókat csinálnék (pl. prank, cleverbot, ordibálás a kamerába, stb.), hanem egy-egy témáról beszélnék, meg minden.
Ha elkezdenék most valamikor vlogolni, az lehetne kizáró ok a felvételin, esetleg az egyetemről vagy később a tanári állásomból kirúghatnak érte?
Ha olyan tartalmat töltesz fel, ami tanárként akár elismerést is adhat neked, mert tükröződik,hogy intelligens, mégis szórakoztató vagy, akár tudsz tanítani, akkor nem hiszem, hogy gond lenne (és ha szigorúan kizárod a terítékről a politikát,vallást!).
De erről szerintem megkérdezhetnéd egy-két középsikolás tanárodat, hogy ők mit gondolnak erről, elvégre sokkal jobban belelátnak a rendszerbe, mint te, vagy én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!