Kb 2 hét múlva lesz egy sátorozásunk help?
Szólok Józsinak. Épp itt fekszik az árokban, gondolom ő jobban ért az ilyesmihez.
Mindjárt behívom, egy perc! ;)
Attól, hogy nem ittál, még nem fogsz törvényszerűen mocskosul berúgni, csak egy kis tudatosság kell hozzá.
Ne keverd nagyon a piákat, életem legcsúnyább állapotában azért voltam, mert mindenki koccintgatott velem, mindig más piával. Mennyiségben nem volt sok egyáltalán, de... hát, lehánytam egy erkélyről pár óra múlva.
A bor szerintem a legjobb választás, főleg a fehér édes. Fröccsként nagyon jó és nem vészes. A pálinka gusztustalan, aki nem ért hozzá annak csak egy torokszétmarás és egy nagy mennyiségű alkohol. Sört szerintem mellőzd, egyébként se tartom finom italnak, hacsak nem valami kézműves, különleges sörről van szó. Vodka gyümilével finom, ha nem fele-fele :)
Óvatosan, érezd jól magad :)
"A bor szerintem a legjobb választás, főleg a fehér édes."
Ha lány vagy.
"Fröccsként nagyon jó és nem vészes."
Édes borból nem csinálunk fröccsöt. Még lányoknak sem!
"A pálinka gusztustalan"
A feneked, az gusztustalan, ahogy nagyanyám mondaná.
"aki nem ért hozzá annak csak egy torokszétmarás és egy nagy mennyiségű alkohol."
Ez minden töményről elmondható, bár hogy ennek mi köze a hozzáértéshez azt nem látom. A jó pálinka finom, a rossz meg... rossz. Akkor is, ha értesz hozzá.
"Sört szerintem mellőzd, egyébként se tartom finom italnak, hacsak nem valami kézműves, különleges sörről van szó."
Sznob vagy.
"Vodka gyümilével finom, ha nem fele-fele"
És miért pont úgy nem? És mivel? És... Mindegy. Ez annyira szubjektív, hogy kár is szót vesztegetni rá, már csak azért is, mert a vodka semmivel nem gyengébb ital, mint egy pálinka, a kérdező ugyanúgy be fog állni tőle.
":)"
:P
"Ha lány vagy."
Lány vagyok.
"Édes borból nem csinálunk fröccsöt. Még lányoknak sem!"
Akkor hívd az alkohol-rendőrséget, mert szerenádon a matektanárom isteni finom -édes, fehér- borából fröccsözött az egész osztály... a fiúk is...
"A feneked, az gusztustalan, ahogy nagyanyám mondaná."
Na jó, nagyapám is ezt mondaná rá.
"Ez minden töményről elmondható, bár hogy ennek mi köze a hozzáértéshez azt nem látom. A jó pálinka finom, a rossz meg... rossz. Akkor is, ha értesz hozzá. "
Úgy értettem, hogy aki tudja, milyen a jó pálinka, az élvezi szagolgatni meg ízlelgetni. Nekem meg amitől a rokonaim el voltak ájulva, hogy ez milyen jó, ugyanolyan volt, mint a többi.
"Sznob vagy."
Ha sznobság, hogy nem az az első, hogy mindegy mitől, csak rúgjak be végre, akkor igen, az vagyok.
"És miért pont úgy nem? És mivel? És... Mindegy. Ez annyira szubjektív, hogy kár is szót vesztegetni rá, már csak azért is, mert a vodka semmivel nem gyengébb ital, mint egy pálinka, a kérdező ugyanúgy be fog állni tőle."
Ha fele vodka fele gyümölcslé az nekem már kicsit erős és bevinne kb. három deci vodkát. De ha egy feles mennyiséget kever több mindennel, azt iszogatja egy ideig és mégse olyan, mintha azalatt az idő alatt bevert volna pár felest.
":P"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!