Full tilten nem tudok bejelentkezni?
Pokerstarsra regisztráltam régen, egy adott email címmel. Később fulltiltre is, ugyan azzal az emaillel, névvel, csak más azonosítóval.
Ma nem engedett belépni a fullra. Letöröltem, újratelepítettem és a starsos azonosítót kéri.A régi starsossal be tudok lépni, viszont a fulltiltessel akkor mi lesz? Azt szeretném használni.
Hasonló cipőben jártam ma szintén. Volt 290 usd-m a ful tilten, de nem enged be,erre kapram egy üzenetet, hogy már csak a Pokerstrasos számlám van. Erre bemegyek oda, de full tiltes pénzem sehol.
Ez azért is érdeked, mert ez év januárjában 180 napra kitiltottam magam pokerstarsról. Szóval, ha meg is érkezik a full tiltes bankrollom, akkor már csak az a kérdés, h feloldják e számlám. EZ ÍGY NAGYON NEM KORREKT.
Ha tudom, h ez van, akkor kiutaltam volna full tiltes bankrollom. Fogalmam sincs, h mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!