Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hova mehetnénk el a barátommal...

Hova mehetnénk el a barátommal csinálni valamit? Jó helyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) Egyik este szívesen csinálnánk valami kimozdulósat a barátommal, de most a moziban egyik film se tetszik. Tudnátok programot ajánlani vagy valami jó beülős , kajálós, hambis , akármilyen helyet ajánlani?:)
2016. máj. 15. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Felmentek valamelyikőtökhöz és ott van az ágy ;)amúgy tényleg felmentek vagy hozzátok vagy hozzá, rendeltek pizzát, kólát és megnéztek egy filmet, én horror filmet ajánlok az a legjobb ilyenkor, nem tudom mennyire bírod az ilyen filmeket de így biztos lesz okos hozzábújni :D én a legjobb lánybarátommal, olyan mint a húgom és néha csinálunk ilyet :D mondok filmeket is: Fűrész 1-7, köpök a sírodra 1-3, nem fogadott hívás, rémálom az elm utcában (régebbi verzió, de az újabb se olyan rossz), éjféli etetés, mártírok (szerintem ez a legjobb) 16/f
2016. máj. 15. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat *okod :D nem okos :D
2016. máj. 15. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Első válaszolónál szövegértés egyet. Ki akarnak mozdulni, nem otthon ülni.
2016. máj. 15. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
egyes*
2016. máj. 15. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Figyel kedves ha már be akarnak ülni valahova nem mindegy ha otthon ülnek le kettesben? :) plusz a moziba mentek volna csak nem volt olyan film ami tetszene nekik. És mi lenne ha nem ugatnál bele ha már nem ajánlasz neki/nekik semmit?
2016. máj. 15. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:
*figyelj
2016. máj. 15. 21:45
 7/10 A kérdező kommentje:
öhm nos nagy film és sorozatnézők vagyunk, ép eleget ülünk az ágyban tömjük a fejünket popcornnal, és nézünk sok sok filmet, pont ez vált kissé unalmassá..:D valami jó kajálós helyet, v vmi programos helyre gondoltam Budapesten, mert kevés helyet ismerek, és szívesen kipróbálnék valami újat
2016. máj. 15. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Otthon bármikor le tudnak ülni kettesben. Gondolom nem 16 éves kiscsoportos óvodások.
2016. máj. 15. 21:57
 9/10 A kérdező kommentje:
légyszi értelmes válaszokat...
2016. máj. 15. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Értem :D hát így már nehezebb mivel nem pesten lakom de pl ha bementek a Westend-be ott kajálhattok valamit vagy az Arénában :D csak nem tudom hogy ti mit csinálnátok szívesen :/ de miután ettetek valamit elmentek sétálni és közbe beszélgetni is tudtok :D más ötletem nincs Bocsi de ha én is pesten laknák könnyebb lenne
2016. máj. 15. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!