Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Buli után ti hogy mente haza?

Buli után ti hogy mente haza?

Figyelt kérdés
Általában 22:00kor szoktak kezdődni, ha még ott is vagy pl. 1-ig ,akkor meg már/még nem járnak buszok. Szerintem a legésszerűbb ha taxit hívol és az visz haza. Ti hogy szoktátok megoldani?

2016. máj. 12. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy kisvárosban élek, ezért én gyalog szoktam hazamenni. Direkt jól szokott esni az a kis séta:)
2016. máj. 12. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Heló!

Gyalog, vagy taxi, vagy valaki elvisz - nincs kocsim.

2016. máj. 12. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Eleve úgy indulok el, hogy csak másnap reggel megyek haza, szóval vagy intézek magamnak helyet, ahol eltöltöm az éjszakát, vagy folyattódik a buli hajnali négyig.
2016. máj. 12. 20:10
 4/8 Laila Qassam válasza:
Sokfèlekèppen, ha van taxi azzal. Gyalog GPS segítsèggel, mert hát erre is volt pèlda. Èjszakai járattal.
2016. máj. 12. 20:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Éjszakai járat alatt mit értesz? Mert nálunk a legkorábbi busz is 4 körül indul.
2016. máj. 12. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Én budapesti vagyok, itt éjszaka is járnak buszok (más fajták, más útvonalon, mint nappal, de lehet velük közlekedni azért). Így a 40 perces út éjjel másfél óra, de még mindig jobb, mint taxiért fizetni rengeteg pénzt, ha a belvárosból hazamegyek a külvárosba.
2016. máj. 13. 17:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Itt Debrecenben sajnos nincsenek ejszakai jaratok. A legkorabbi busz is 4 utan indul.
2016. máj. 13. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben tényleg a taxizás tűnik a legjobb ötletnek. Ha olyan a buli, akkor érdemes maradni reggelig, az első buszig, vagy valakihez, aki a közelben lakik, annál lehet aludni.
2016. máj. 13. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!