Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 1 éve videózok, de nem mindig...

1 éve videózok, de nem mindig van rá elég időm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Márciusban egy éve hogy VLOG-olok és nem azért kezdtem hogy mittudomén híres legyek vagy pénzt keressek vagy ilyesmi.

Csak azért mert érdekesnek találtam ezt a dolgot és kipróbáltam tetszett és folytattam.

Azonban úgy érzem mostanában nincs elég időm a videózásra.

Mit tegyek?

2016. máj. 10. 07:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Linkeld a csatornad akar privatba es negmondom :)
2016. máj. 10. 07:32
 2/4 anonim ***** válasza:

1./ Nyugodj bele,

2./ ami most elveszi idődet, sorold hátrébb.

2016. máj. 10. 07:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi változott az egy év alatt? Több lett a kötelező elfoglaltság, és emiatt van kevesebb időd, vagy csak simán máshogy osztod be a szabadidődet? Előbbivel valószínűleg nem tudsz mit tenni, utóbbi esetben pedig simán csak meguntad, és nincs ami motiváljon a folytatásra. Vagy újítasz valamit, vagy lezárod így, ahogy van.
2016. máj. 10. 08:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha úgyis csak kedvtelésből csinálod, akkor eleve nem vagy határidőkhöz kötve, akkor csinálod, amikor időd és kedved van hozzá.

Az élet meg ilyen: nem mindig mindenre jut ugyanannyi idő és forrás.

2016. máj. 10. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!