Miért nem tudom nyilvánossá állítani a bejegyzésem Facebookon?
Figyelt kérdés
Egy nyereményjátékban szeretnék részt venni, és persze meg kell hozzá osztani egy képet, de akárhogy keresek, nem találom, hol lehet nyilvánossá állítani. Csak az "ismerősök", "ismerősök ismerősei", "csak én" és az "egyéni" opciók vannak megadva. Az összes megosztott posztom nyilvánosra van állítva, de ennél valamiért nem hajlandó. Utána néztem és azt írták mindenhol, hogy ott kellene lennie... nagyon szeretnék részt venni a nyereményjátékban, de így szerintem az oldal nem látja, hogy tényleg megosztottam és így nincs esélyem nyerni. Valakinek valami ötlete lenne? :)2016. máj. 5. 18:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!