Tudnátok ajánlani olyan külföldi (angol nyelvű) "youtube videósokat" amik szórakoztatóak/érdekesek és nem túl bonyolult a nyelvezete?
én egy baráti társaságot nézek
legjobbak a világon
bigdawstv
thatwasepic
angrypicnic
Mozi/filmek:
NostalgiaCritic
HISHE
Screen Junkies
Cinema Sins
Prank videóiban lt.lickme feliratozza a videóit
Megéri megküzdeni velük:
Failarmy :D
Amúgy meg akinek a műsorába még bele-bele nézek az az AVGN. Angry video game nerd.
Én inkább a magyarokat nézem, ha már ilyenre vetemedek.
Bele bele néztem mindegyikbe amit írtatok. Annak ellenére h alig volt olyan ami elsőre tetszett volna, köszi! Illetve lehet h attól függetlenül amiket írtam még ránézek ezekre. :)
1#
bigdawstv, thatwasepic, angrypicnic - Ahogy látom ezek az ilyen utcán "randalírozik" féle vidisek. Valamiért nekem nagyon nem jönnek be az ilyen utcai szívatások, public mókázások meg stb, oké vicces nézze akinek tetszik de engem egyenesen kiráz a hideg ettől, nem tudom h miért. :D
2#
NostalgiaCritic, HISHE, Screen Junkies, Cinema Sins - Ez tetszik mert sok filmet nézek!
lt.lickme - Ez viszont nagyon nem jött át, igaz csak 2 3 vidibe pörgettem bele de..
3#
Ezt láttam már, Biztos nagyon jó ha ilyen sokan nézik a videóikat de sztem én ezt inkább kihagynám.
4#
Failarmy - ...
AVGN - Addig oké h videójátékokon nőttem fel de most már nem nagyon köt le a téma.
5#
Tyler Oakley - Háát.. Én nem tartom magam homofóbnak, de ez a stílus annyira nem guszta. Az tény h szépen artikulál és jól érthető amit mond (legalábbis abban a pár videóban amibe belenéztem) de nem vagyok benne biztos h érdekelne amiről beszél.
Mondok párat amit én viccesnek/ szórakoztatónak találok:) Amúgy nagyon jó ötlet az angoltanulásra, én így tanultam meg angolul:D
smosh (főleg 2013 vagy előtti videók, az újabbak közt már nincsenek olyan jók mint régen)
nigahiga
domics
tomska
the dominics show
the gabbie show
jenna marbles
amandascronicles (bár ő meg leszbi, de egy kattintást lehet megér:D)
david dobrik
casey neistat
hey there i'm shannon
grav3yardgirl (nem a sminkes részét ajánlom:D)
mytoecold
how to cake it
buzzfeed
superwoman
psychosporano
threadbanger
johnnyberchtold
Akiket én nézek, rajtuk tanultam meg igazán angolul:
Danisnotonfire (kedvencem)
AmazingPhil (kedvencem)
Robertidk (kedvenem)
Caspar Lee
Joe Sugg
TomSka
Zoella
Jack & Dean
RomanAtwood
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!