Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehet kilépni a Baddoo...

JLCS kérdése:

Hogy lehet kilépni a Baddoo közösségi portálról? , nagyon erőszakosak-

Figyelt kérdés

2016. máj. 5. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem a kérdést. Nem találod a kijelentkezés gombot vagy levélben nyüstölnek, hogy jelentkezz be megint?

Ha levélben, akkor csinálj egy eldobható email címet (pl.: [link] ), állítsd be úgy, hogy csak minimális számú levelet továbbítson, végül a Badoo-n cseréld le erre az emailre a régit.

Ha a gombot nem találod, töröld a sütiket!

Remélem, tudtam segíteni! :)

2016. máj. 6. 14:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem látható a kilépés ill.kijelentkezés gomb. Biztos van valahol,csak nem lehet könnyű megtalálni. Egy szolgáltatást rendeltem sms-ben,amit később lemondtam,mert természetesen automatikusan megújul-és a lemondás után is aktívnak látszott a lapomon-ha ingyen,semmi gond,de akkor sem szeretem ezt az eljárást--majd elintézem valahogy. Dühömben írtam ki ezt a kérdést-a sütiket mindig törlöm-amúgy pedig valóban rohadt sok levelet írnak. A net hőskorára emlékeztet a dolog.De egyre több szolgáltató jön már rá,hogy az efféle ragadás nem kifizetődő--egyébként kösz a segítséget !
2016. máj. 6. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!