Hatnmmondommeg kérdése:
Miért merül nagyon gyòrsan a telóm? (Samsung Galaxy Note 3---SM-N9005--LTE)
Figyelt kérdés
A másik az ,hogy nagyoon lassan töltödik...egy másik aksi kéne?2016. ápr. 25. 17:47
1/4 anonim válasza:
A Galaxykat elég kis teljesitményü, 2800mA körüli akkumulátorokkal árulják. Közepes használatnál 2 nap alatt lemerül, de az is elképzelhető, hogy minden esete be kell kapcsolni a töltőt, mert lemegy 18%-ra és bejelez. Megoldás az, hogy valamivel nagyobb teljesitményűt lehet kapni hozzá, vagy veszel egy akkutárolót (10ezer Ft. körül van), amit ha feltöltesz, kb 4-5 alkalmi feltöltést csinálhatsz vele, vagy ha lemerül ezzel a külsővel összekötve üzemelteted, igy egyszerre telefonálhatsz is és egyben töltődik is.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:). Az van ,hogy nekem 3200.mA az akkum.de mégis kb. 4 órát kell töltödjõn és félnap alatt lemerûl..van ellene egy megoldás? :)
2016. ápr. 26. 08:22
3/4 anonim válasza:
Ahogy az előzőekben vázoltam: Vegyél egy külső akkut, ez pl. 11300mA-et ad:
[link] Feltöltötten beteszed a zsebedbe vagy táskádba és ha lemerül a mobilod, a vele kapott vezetékkel összekötöd a telefonnal és onnan több napra való energiát kap. Ha lemerül az akku pack, akkor ujra feltöltöd.
4/4 anonim válasza:
Vegyél bele egy új aksit és egy töltőt is. Ne sima micro usb töltőt, hanem az eredeti note3 gyorstöltőt. Nekem anno a note 3-am feltöltődött 1-1.5 óra alatt és szinte egész nap bírta. Délután, este-fele kellett újra töltenem.
Erre a töltőre gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!