Szegeden hol kapható nagy választékban hímzőfonál? Vagy egyáltalán hol kapható bármilyen?
Sajnos ma Magyarországon jó hímzőfonalat és jó cérnát nehéz beszerezni. Mint ez is, mindent szétvertek a felvásároló külföldiek. A napokban fedeztem fel a dobozán, már a Danone natúr joghurtot is Romániában gyártják... Azelőtt a magyar Lánchíd márka az egy nagyon jó cérna és fonál márka volt. Helyette most a felvásárolt gyárban valami moslékot gyártanak. Háromszor annyiba kerül, háromszor pocsékabb a minősége, harmad annyi van egy orsón vagy gombolyagon, és harmadannyi sem a választékoska.
Ha ráakadsz egy olyan kis boltra, akinek még vannak a régi készletekből, azonnal rá kell csapni.
Tűt pedig kizárólag cseh gyártmányút vegyél, van pár ügyeskedő aki kínai szemetet árul csak (ugyan olcsóbban, és mégis ezen nagyobb a haszna) de kínai tűt nem szabad venni, szinte egyszer sem lehet varrni vele, eltörik!
Bocsi, akartam írni: harmad annyi sem a színválasztéka.
(A helyesírás ellenőrző hülyeségre javította.)
Itt egy szegedi bolt, de nem tudom, hogy milyen:
Google-be beírod: Szeged, cérna bolt, rövidáru.
Köszönöm a segítséget!
Sajnos a linkelt bolt már nincs meg, máskor is (más-más dolog kapcsán) rengeteg fals találatot dobott ki a Google amiatt, hogy nem frissítik (vagy törlik) a honlapokat. Rég nemlétező boltokat létezőnek lehet látni, csak akkor lepődik meg az ember, amikor odamegy. Többször is jártam már így sajnos. (Biobolt, bútorbolt, használt ruha, stb.)
A linkeden láttam egy email-címet, arra gondoltam, írok rá, hátha csak elköltözött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!