Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Házi buli? De nem akarom!

Házi buli? De nem akarom!

Figyelt kérdés

Kénytelen leszek menni, nem mobdhatom le!

A munkatársam kitalálta,hogy menjünk a ligetbe meg pár ismerőse,de ha akarok hozhatok magammal valakit.

A liget ellen nincs problémám.. Vistont tudtam,hogy ez lesz, kitalálta,hogy mi lenne ha inkább házi buli lenne an liget helyett. Egyértelműen a spórolás miatt. Ezt értem is,de előadta magát,hogy táncolni akar, na most a laptopról nyomott 10 emberes " buli" a 7. Vagy 8. Kerületén biztos liget szintű lesz..

Nem igen szeretek olyan társasággal menni'akiketnem ismerek,de a ligetbe még el mennëk akáríhyígy,de a 8. Kerületbe,panelba másismerőseikörében, nem igazán. Most akit vinnék magammal aztnem is merem oda vinni,kitudja milyen " buli "lesz az .. Még én égekbe,hogy elrángattam egy olyan helyre,amit nem is ismer és még lehet,sőt nem is lesz jó.

Hogyan beszéljem rá a ligetre vagy más valamilyen szórakozó helyre?

Milyen helyek vannak még,ami hasonló vagy olcsóbb,de jo minőségű!

Ha bulizni akar az ember akkor egyszer kitud fizetni x összeget,ha sajnálja,akkor nincs miről beszélni,mindenki üljön otthon.

2016. ápr. 23. 16:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!