Mi véleményetek arról, hogy Bartos megváltozott?
Figyelt kérdés
Szinte már utóbbi hónapokban nincsenek is filó videói. Örökké pénzt kunyerál, de elégé gyanús nekem videók sorrendje is szerintem már télen megvolt neki a fémkunyhó, bezzeg ő, ezt csak márciusban jelentette be, hogy megvette, de érdekes módon sok fénykunyhós videója télen készült. Ez az utolsó videója is bosszantó volt, hogy azért elzavart egy rajongót, mert nem adott neki egy ezrest. Szerintem mióta haverjainál él megkövetelik tőle, hogy kunyeráljon, csak úgy lakhat ott, már nem ő szabja meg, hogy milyen videókat csinál. Szinte rabszolgaként kezelhetik, mert emlékszek az egyik videójának végén kiabált valaki vele a házba elég csúnyán egyből ki is kapcsolta kamerát. Nem az bajom, hogy jobban él, de legalább ne kunyerálna, meg olyan videókat csinálni, amit szokott régen. Ha meg pénz kell azoknak akik befogadták menne el dolgozni rendes melóra.2016. ápr. 22. 23:36
2/6 A kérdező kommentje:
1#: Nyilván attól kérdezzem, aki nézi a videóit.
2016. ápr. 23. 00:19
3/6 anonim válasza:
Tudod szánalmas az, hogy rengeteg fiatal ma Magyarországon egy olyan, szinte hajléktalan életmódot élő embert dicsőít, aki a videókban megjátssza az elmebaját, helyesli a kommunista rémtetteket, a nagyapja egy ávós volt, a kezére meg egy ukrajnából származó, kommunista eszméket valló, kisgyermekeket meggyilkoló és testrészeit megevő kannibál sorozatgyilkos nevét tetoválta.
4/6 A kérdező kommentje:
3#: Ki dicsőítette a Bartost? Kapitalizmusba is rohadt sokan meghalnak, csak nem közvetlenül és most is vannak elmebetegek nem csak komcsik voltak azok, még több mint akkor elég ha amcsi híreket olvasol mindennap valakit brutálisan megölnek jó pár államban. Különben is a Bartos nem diktátor elítéli az erőszakot nem tudom ez, hogy jött ide és én meg minden olyan eszmét támogatók, ami szegényeket védi. Nem ideológiája bajom Bartossal, hanem mostani munkássága.
2016. ápr. 23. 04:11
5/6 anonim válasza:
Nagyon sok fiatal dicsőíti, de ha te ezt a szót nem érted, akkor máshogy mondom.Példaképnek tekinti, felnéz rá, utánozzák a mondásait, a viselkedését, ez elég nagy baj.Nem tudom hogy a kemény alkoholizmus, meg a mindenféle szemét, fém, mérgező anyag megevése és megivása mióta tekintendő példának.
A fiatalnak olyan példaképek kellenének, akik letettek valamit az asztalra.Sportolók, tudósok, sikeres emberek, akiket követni lehet, nem pedig lecsúszott alkoholisták.
6/6 Bajer válasza:
Nem lep meg, hogy megváltozott, ilyen mértéktelen piálás pár év alatt teljesen elagyatlanítana bárkit. Már csak nyomorult zombiként tengődik, úgy érzem, bármikor vége szakadhat a videóinak mert egyik percről a másikra kap egy szívrohamot, agyvérzést vagy májkómát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!