Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani olyan budapes...

Csollimoli kérdése:

Tudnátok mondani olyan budapesti bárokat ahol 18 év alatt is szolgálnak fel alkoholt?

Figyelt kérdés
A baráti társaságomban a barátomon kívül mindenki 16-17 éves és szeretnénk elmenni hétvégén egy jó kis koktélbárba vagy valami hangulatos bupba, de sok helyen megjárjuk mertbár a barátom már elmúlt 18 éves mégsem adnak neki 8-9 szeszes italt egyszerre, hisz' tudják, hogy nekünk kéri és mi fogyasztanánk. Szóval ismertek olyan helyeket ahol nem nagyon nézik a kort? Köszi!

2016. ápr. 19. 23:42
 1/7 gnoomage ***** válasza:
Mi már 15 évesen simán kikértük mindenhol... Ha nyüzüge kis remegős 17 évesek vagytok akkor pedig sehol se fogják, megnyugodhatsz...
2016. ápr. 20. 00:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen helytől függ, de a corvinus caféban még nem kértek sose személyit tőlem. Pedig elég gyakran szoktak tőlem, hiába vagyok 21 és állok oda teljesen magabiztosan(pl füge, 4-6os) kérik majdnem mindig, a barátomtól pedig nem. Szóval a corvinus cafét ajánlom, nagyon jó koktélos hely :)
2016. ápr. 20. 05:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:) de szívesen várok még másoktól is választ:D
2016. ápr. 20. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Az én időmben még tisztességes lelkes fiatalok próbáltak jól leérettségizni és szép jövőt felépíteni, ti meg elherdálnátok az értékes pénzt mindenféle drága alkoholos koktélra ami jól kimondottan illegális, ha kiskorúról van szó. És most jöhetsz a válasszal h: "De mi csak egy kört vennénk, és nem olyan drágát." "Mit szólsz bele? Nem a te dolgod." és a "Nem is akartunk olyan sokat inni, és nem is rendszeresen, csak ha megünneplünk valamit." Hát nagy hírem van: Egy kör után jön a következő, ha eléggé be vagy rúgva, rábeszélnek a drágára, nem az én dolgom, de valakinek szólni kell, mert ha a szüleitek nem teszik, akkor az azért is lehet, mert nem tudnak róla, és ezért jobb ha az szól, aki tudja, valamint minden nap lehet valamit ünnepelni, tehát ha csak ünnepléskor innátok akkor minden nap innátok... Hát gyönyörű eredmény, hogy a diákok az asztrofizika és a nyelvtan helyett az alkoholra és a többi ilyenre gondolnak. Remélem megtértek, befejezitek az alkoholizálást, és tisztességesen fogtok dolgozni egy szebb jövőért!
2016. ápr. 21. 06:16
 5/7 A kérdező kommentje:
:DDDD szombaton voltunk, találtunk is egy jó helyet és én egy, azaz egy koktélt ittam, bármily' hihetetlen is. Megvetem az alkoholt, nem értem mi benne a jó, de ha a barátaim ezt akarják, akkor nem ellenkezem, csak visszafogom magam. De azért köszönöm aggodalmad!:D
2016. ápr. 25. 07:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazán szívesen, sok sikert a harcoláshoz egy szebb jövőért. ;)
2016. júl. 16. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Tök jó, hogy találtatok jó helyet :D
2016. júl. 20. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!