Szerintetek stílusos késni és korábban lelépni egy gimis partyról?
Késni stílusos, lelépni viszont gáááz. Nem birod az iramot, gyenge vagy, csíra vagy? stb. De ha iskolai rendezvény, akkor egyenesen ajánlott elhúzni a csíkot különben stréber vagy. :D
Amúgy nálunk se volt ilyen gimis party. Szerencsére.
Gólyabál? Denevér-derby? Éjszaka a suliban? Nálunk ilyenek voltak... Hát ugye vannak a stréberek, akik azért mennek el, mert nincs jobb dolguk, és most hűűű de bulizni fognak. És ott az iskola "menő" bandája, akik azért mennek el, hogy a strébereken röhögjenek. És persze van egy pár különc, aki valamiért gondolt egyet és eljött.
Kösz én ebből nem kérek. Nem voltam se stréber, se lúzer, se menő, 12 éves korom óta megvan a saját életem, ami nem közintémény függő. A gimiben menők ma vagy egyetemre járnak és bukdácsolnak zárótól záróig, vagy kőbalták, akik egy értelmes összetett mondatot nem tudnak megfogalmazni. Tisztelet a kivételnek!
hát..ezis egy vélemény :)
Nálunk nincsenek ilyenek, mivel egy viszonylag ,,elitt" gimnáziumba járok. :)
Ez a normális, ilyen korban klikkesedni kell és kész. :)
Én mindig is kicsit érettebb voltam/vagyok a koromnál, és önállóbb. Ettől nem vagyok e több, sem kevesebb, sem más, én ilyen vagyok, és így szeretem magam. A klikekkel sem volt soha bajom, csak egyikbe sem akartam tartozni. Külön-külön mindenkivel jókat dumáltam, mindenki szeretett.
A berzsenyis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!