Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Google Play áruház mobilszámlá...

Google Play áruház mobilszámlázás?

Figyelt kérdés

Azt szeretném tudni hogy ez a fajta fizetésmód mégis hogy működik? Ha például egy játékon belül veszek valami extrát(in-app purchase) akkor mégis honnan vonja le a pénzt? Esetleg telekomon külön kell regisztrálni elekrtonikus számlát? Be is kell valahogy fizetni? És ha nem fizetem be akkor azért jár valamilyen plusz pénz?(pl veszek valamit 200 forintért és mivel nem fizetem be ezért egyre többet kell majd befizetnem pl10000 forintot?)

Amúgy csak subway surfers miatt kérdeztem. A válaszokat előre is köszönöm :)

2016. márc. 31. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy ha feltöltőkártyás vagy, levonják a pénzt; ha számlás vagy, akkor következő hónapban megjelenik rajta a tétel.
2016. márc. 31. 22:25
 2/6 A kérdező kommentje:
És nem kell vele semmit se csinálnom? Csak ott van és kész?
2016. ápr. 1. 06:40
 3/6 anonim válasza:
A Google Play számlázásnak szerintem semmi köze a telekomhoz. A google play fiókodhoz kell hozzáadnod a kártyádat, és onnan vonja le.
2016. ápr. 1. 10:52
 4/6 anonim válasza:

Illetve úgy látszik rosszul gondoltam, itt írják, hogy közvetlen a mobilszámládra is rá tudják terhelni:

[link]

Szóval a telekomon az univerzális egyenleg terhére is lehet vásárolni, itt írják, hogyan:

[link]

2016. ápr. 1. 10:55
 5/6 anonim válasza:
Fizetésnél ilyenkor van telekom számlás fizetés opció is.
2016. ápr. 1. 10:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha a telekom gyorsfizetést választom akkor mi a teendő? Mivel még most regisztrálok a weboldalon lehet hogy nem a számlánra jön a pénz?
2016. ápr. 1. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!