Nem vagyok még 18 és ma kocsmáztunk. Nekem nem adta ki a pultos csaj a piát, haveromnak igen, bár ő 18 már... Szóval miután megvette a sörét megkértem, hogy vegyen nekem ia egyet, de a csaj azt mondta, hogy nem adja oda, mert most már tudja, hogy nem vagyok 18. Nem tudom miért szívózott, eddig nem volt probléma, és amúgy ilyet lehet? Mármint milyen alapon nem adja ki? Ő már 18, mindenhol csinálják ezt, éa ezért őt nem büntetik meg meg semmi...
Mondjuk azért, mert utána mocskos módon megbüntethetik, és ha több ilyen esetről is tudomást szereznek a hatóságok, akkor akár be is zárathatják kis időre (vagy akár örökre is) azt a helyet.
Azt meg ne hidd, hogy nincsenek "beépített kiskorúak", meg titkos ellenőrzések.
Keresztanyám boltvezető, és egy sör eladásáért százezres nagyságrendű bírságot szabtak ki rájuk.
Na, ezért van az, hogy a pultos csaj túl óvatos volt. Mert büntetés esetén valószínűleg a főnök az ő bérét csapolja meg.
2016. márc. 29. 04:04
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de őket büntetik meg ezrért? Most kajak? Ha bárhol vesz valaki egy sört nem fogják a boltot azért csesztetni mert az odaadta valakinek. Rzek alapján minden egyes embert követnie kéne valakinek, higy biztosak legyenek benne… Jó ez kicsit túlzás, de ugyan azon a helyen eddig nem volt semmi probléma (értsd: kiadták), sőt még ez a pultos sem kért mindenkitől személyit. Rzt most kajak nem vágom. Addig oké, hogy nekem nem adja oda, de a haveromnak se? o.O
2016. márc. 29. 11:07
3/3 anonim válasza:
Kislány, kőkemény ellenőrzések vannak és az alkalmazott nem fog kockáztatni azért, h te bepiálhass. Nem tudhatja, h a 18+-os haverod nem próbavásárló-e, aki épp őt teszteli.
Kiskorú ne piáljon, ez így van jól. Amúgy 18 év alatti egy kaparós sorsjegyet se vehet, nemhogy italt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!