SOS! Írnátok nekem ilyen alkalmazást?
Figyelt kérdés
Egy olyan alkalmazást keresek windows-os telefonomra amivel videóra feltudom venni a telefonom kijelzőjét és a hangom is hallatszik. Tudtok nekem írni ilyen alkalmazást?2016. márc. 28. 18:50
1/14 anonim válasza:
Írni?? Minek? Ha fizetnél érte, akkor van rá 1 millió internetről vásárolható rögzítőprogram, ha meg nem akkor kalózkodd le, mert ingyen senki nem fog neked semmit megcsinálni főleg nem egy ilyen komoly cuccot telóra. Tudod te hogy egy ilyet megírni mennyi idő be és energiába telik?
2/14 A kérdező kommentje:
Esetleg normális válasz?...ja egyébként ha olyan lusta vagy írni egy ilyen alkalmazást vagy linket küldeni akkor minek írsz ilyen hosszú választ?? Értelmes vagy mit ne mondjak
2016. márc. 28. 18:58
3/14 anonim válasza:
Jajj mert neked fáj a kezecskéd arra, hogy keress egyet? :( Na várj segítek a bajodon. lmgtfy pont com/?q=windows+phone+screen+recorder
Ez értelmes válasz volt :) Ja és engem nevezel lustának? Ez nem lustaság barátom. A lustaság az volt amikor ahelyett, hogy a google-t használtad volna kiírtad ide a kérdést. Tudod egy ilyen alkalmazás rengeteg idő és energia amíg azt a k*r*@ google-t használni nem tart tovább 10 percnél akkor sem, ha nehezen találsz egy ilyen programot :)
4/14 A kérdező kommentje:
Képzeld hogy a google-n is keresgéltem de nem találtam megfelelő alkalmazást ezért írtam ki ide gyk-ra ezt a kérdést mert azt hittem hogy vannak normális emberek akik tudnak normálisan válaszolni egy egyszerű kis kérdésre és nem csak másodszorra válaszolnak normálisan...bár a második válaszodat sem lehet könnyen értelmezni...
2016. márc. 28. 20:37
5/14 A kérdező kommentje:
De azért kössz
2016. márc. 28. 20:38
6/14 anonim válasza:
Mert ha valamire kifejezetten szükséged van a programon belül akkor kicsit tovább is kell keresgélni illetve valószínűleg azok már prémium kategóriások. Azért nem értem a kérdést, mert pénzt sehol nem emlegettél és egy ilyen alkalmazás ha valaki egész nap csak az alkalmazással foglalkozik és egy alap ilyen cuccot kutyafuttában csinál akkor is legalább 2-3 nap úgy, hogy egész nap csak ezzel foglalkozik. Na most aki ért az ilyenekhez azoknak elég nagy valószínűséggel van munkája. Akinek pedig van munkája nem igazán van egymás után 2-3 szabad napja. Egy ilyen programot még pénzért is húzós csinálni.Például azok amiket nagy cégek kidobnak recorder programokat nem 1 és nem 2 ember írja. Egy ilyet még a profibbak is 5-en írnak és azt is 1 hétig írják és így is találni benne hibákat. Ráadásul azt sem írtad le, hogy mire használnád pontosan. Csak mert az sem mindegy, hogy felvennéd azt hogy megnyitsz egy facebookot (értsd képletesen böngészőből akarsz mutatni valamit) vagy pedig valami játékot akarsz felvenni és ahhoz kell. Én például annak vagyok a híve, hogy amiben tudunk segítsünk ingyen, de egy ilyet még a legjobb barátomnak sem csinálnék ingyen. Keresgélj kifejezetten arra a célra amire te akarod használni felvevő programokat és abból is a prémium kategóriásokat. Egyébként, ha nem baj, hogy lagol, akkor fogsz egy team viewer-t. Rá a telóra meg a gépre, majd ami a gépre kimegy kép a telóról felveszed és kész a képernyőrögzítés és ez legálisan ingyenes módszer.
7/14 anonim válasza:
Drága válaszoló, ha akkora eszed van, gondolhattál volna arra, hogy a kérdező az "írni" szót nem a program elkészítésére használta. Vagy direkt értetted félre? Egy minimális udvariasságot mutathatnál, még akkor is, ha egész nap a gép előtt ülsz, mert utálod az embereket. Ha nem inged, természetesen ne vedd magadra, de nem kizárt, hogy néhány ponton betaláltam.
8/14 anonim válasza:
Nem nem szándékosan értettem félre és ha kérdező úgy gondolta, akkor miért nem mondta az első kommentem után, hogy ő nem úgy gondolta?? :D Szóval itt most neked nincs túl sok eszed. Sajnos (ha valóban nem úgy értette a kérdező, hogy egy programot írjunk neki) akkor csak az az egyetlen pontod talált be, hogy félreértettem :) Azon kívűl egyik se :)
9/14 anonim válasza:
Egy átlag embernek egyértelmű, hogy mire használta a kérdező. Amúgy meg valószínűleg a kérdező azért nem mondta külön neked, hogy mire értette, mert azt hitte, ugyanarra érted, mint ő. És azért feltételezem, hogy direkt értetted félre, mert (mégha neked a program megírása is jut az eszedbe először) ha egy csöppnyit utána gondol az ember, rájön, hogy 90% a valószínűsége a kérdező írásából, és modorából adódóan, hogy programnevek felsorolására célzott. De ha ez neked mégsem elég egyértelmű, megkérdezhetted volna udvariasan is, ahelyett, hogy rögtön leharapod a fejét.
10/14 anonim válasza:
Mivel mostanában több kérdést olvastam ahol sokak arra akartak programozókat rávenni, hogy írjanak nekik ingyen programokat, scripteket ezért ez jutott eszembe. Rengeteget olvasom a programozás kategóriát és ha bekukkantasz oda hemzseg az olyan kérdésektől, hogy ki írna nekem ilyen- meg olyan programot meg valaki írjon már nekem ilyen- meg olyan scriptet. És én ezért erre gondoltam valószínűleg. :) Ezért én elnézést is kérek, ha a kérdező nem így értette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!