Most komolyan olyan rosszul rajzolnék, vagy mi? (Manga stílus)
Itt lenne pár a rajzaim közül: [link]
Nem azt mondom, hogy profi vagyok, mert tudom, hogy nem. És azt is tudom, hogy ezerszer jobbak is vannak nálam. A stílusom sem a legkitűnőbb, de nekem ez megfelel. Azonban nem értem, ha véleményt kérek, vagy pár szót, ami azért biztat, semmi reakció? Tényleg ilyen rossz lennék?
Vannak, akik csak átmásolják az alapot, amit egy képen látnak, máshogy kiszínezik, és máris sok lájkot meg dicséretet kapnak. Ez pedig egyre jobban elveszi a kedvem.
Abba kéne hagynom?
Utolsó: onnan, hogy nagyjából ugyanolyan reakciókat kapok, mint az elsőtől. Vagy épp semmilyet. Bár vicces, mert 6 éves korom óta rajzolok, animésen/mangásan pedig vagy 5-6 éve. (18 leszek jövőhónapban)
Bár nem értem, miért kapom azt, hogy átlagos kezdő, meg nem kiforrott...
(Utóbbit egy közeli ismerősömtől.)
Általában próbálok igazodni az adott anime (amihez készítem) kinézetéhez, pár változtatással. Nem nagyon szeretem a rajzaimban a túlzott "idomokat", ezzel magyarázható pl, hogy egyenes lábaik stb. vannak. Deviantarton is sok hasonlót láttam. (Rarity princess saját karakterei is hasonlóak)
Utóbbi bekezdés annyira nem ide tartozik, de kikívánkozott belőlem. :c
Szó sincs tökéletes anatómiáról. Van mangarajzoló ismerősöm (publikál), és az ő rajzai fényévekre vannak ezektől.
A rajzhoz elengedhetetlen, hogy először megtanulsz normálisan rajzolni, és csak utána alakítod ki a saját stílusod.
Akkor vegyem úgy, hogy pl. ez is egy kezdő szint? A vállai ugyanúgy állnak, mint az enyémnél. A mellei nem olyan nagyok, de a lábai is hasonlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!