Ki szokott TheVr-t nézni? (fiúk/lányok)
Melyik a kedvenc videótok (vagy videósorozatotok) tőlük?
Vett már vki valamit a TheVr Shop-ból?
Szerintetek milyen játékkal kéne még játszaniuk? Én a Beyond Two Souls-t ajánlanám nekik, szerintem tetszene nekik:) (nekem legalábbis nagyon bejött:) )
Hát még jó hogy :D
Kedvenceim :3
Én igazából minden videójukat szeretem viszont a Quantum Break igazán nem jött most jött be
Lehet hogy azért mert csak teljesen nem értem de hát még csak 13 vagyok mit mondjak? :D
Amúgy a The town of light a kedvenc végigjátszásom mert egy nagyon érdekes történetet mesél el ami igazán leköti az embert :)
És hát most Jani kijátszotta a Heavy Rain-t ami szintén egy baromi jó játék :)
A Beyond
Bocsánat előző voltam csak elcsesztem :D
A Beyond two souls-ról meg há semmit sem kell mondanom csak azt bánom hogy tudom a végét :(
Aiden nem fog megharagudni :D
L/13 (milly meglepő)
Én a Jani Holmes-os videókat szeretem.
Nagyon imádtam a Vanishing of Ethan Carter-t, a mostani kedvenc a Heavy rain. ;)
Még nem vettem semmit tőlük,de tervezem :D (már régi álmom)
Tényleg jó ötlet a Beyond Two Souls ;)
FarCry Primal, Heavy Rain, Vernon's Legacy, Firewatch, Unreval stb. Majdnem mindet szeretem tőlük, de pl a Division most nem jött be, szóval azt nem nézem.
Én örülnék, ha Telltale-eznének, vagy a Life is Strange-t játszanák végig. Kíváncsi lennék a véleményükre, plusz ezek olyan "Janis" játékok :D
17/L
a the town of light nekem is nagyon tetszett *-*
a heavy rain végén mondta jani, hogy ha szeretnénk kijátszák a beyondot, ,és alatta a 200 lájkkal bővelkedő kommentből én úgy ítéltem meg, a nép szeretné:D csak azóta semmi hírt nem mondtak róla, lehet mégse kezdik el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!