Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki szokott TheVr-t nézni?...

Ki szokott TheVr-t nézni? (fiúk/lányok)

Figyelt kérdés

Melyik a kedvenc videótok (vagy videósorozatotok) tőlük?

Vett már vki valamit a TheVr Shop-ból?

Szerintetek milyen játékkal kéne még játszaniuk? Én a Beyond Two Souls-t ajánlanám nekik, szerintem tetszene nekik:) (nekem legalábbis nagyon bejött:) )

#videó #TehVr
2016. márc. 27. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
A Rage gamek és a Jani vs. Pistik en bloc tetszenek, de igazából az összes videójukat bírom :D szerintem játszhatnának Dishonoroddel, Darksiderssel ezek elég jók, bár egy kicsit hosszúak.
2016. márc. 28. 01:13
 2/7 anonim válasza:
100%

Hát még jó hogy :D

Kedvenceim :3

Én igazából minden videójukat szeretem viszont a Quantum Break igazán nem jött most jött be

Lehet hogy azért mert csak teljesen nem értem de hát még csak 13 vagyok mit mondjak? :D

Amúgy a The town of light a kedvenc végigjátszásom mert egy nagyon érdekes történetet mesél el ami igazán leköti az embert :)

És hát most Jani kijátszotta a Heavy Rain-t ami szintén egy baromi jó játék :)

A Beyond

2016. márc. 29. 21:40
 3/7 anonim válasza:

Bocsánat előző voltam csak elcsesztem :D

A Beyond two souls-ról meg há semmit sem kell mondanom csak azt bánom hogy tudom a végét :(

Aiden nem fog megharagudni :D

L/13 (milly meglepő)

2016. márc. 29. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a Jani Holmes-os videókat szeretem.

Nagyon imádtam a Vanishing of Ethan Carter-t, a mostani kedvenc a Heavy rain. ;)

Még nem vettem semmit tőlük,de tervezem :D (már régi álmom)

Tényleg jó ötlet a Beyond Two Souls ;)

2016. márc. 29. 23:26
 5/7 anonim ***** válasza:

FarCry Primal, Heavy Rain, Vernon's Legacy, Firewatch, Unreval stb. Majdnem mindet szeretem tőlük, de pl a Division most nem jött be, szóval azt nem nézem.

Én örülnék, ha Telltale-eznének, vagy a Life is Strange-t játszanák végig. Kíváncsi lennék a véleményükre, plusz ezek olyan "Janis" játékok :D

17/L

2016. ápr. 4. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó Life is Stranggel már mondták, hogy nem fognak játszani - sajnos.
2016. ápr. 4. 21:04
 7/7 A kérdező kommentje:

a the town of light nekem is nagyon tetszett *-*

a heavy rain végén mondta jani, hogy ha szeretnénk kijátszák a beyondot, ,és alatta a 200 lájkkal bővelkedő kommentből én úgy ítéltem meg, a nép szeretné:D csak azóta semmi hírt nem mondtak róla, lehet mégse kezdik el :(

2016. ápr. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!