Mi a véleményetek? (lentebb)
Ugye azt mondják hogy némelyiknek van olyan hatása, hogy pl fájni kezd tőle a fejed, furcsán érzed magad, stb..
A fejfájás nálam mindig van.
Konkrétan az lenne a kérdésem, hogy ti is tapasztaltatok-e ilyet, vagy hogy szerintetek ez "káros"-e?
Örülnék ha csak olyan írna akik nem fikázni jönnek a creepypastakat.
Még jó, hogy a végén ott van a creepypasta, mert csak így tudtam megfejteni, hogy mit is akarsz... Amúgy meg Ezotéria!
Amiket én láttam, egyiknek sem volt ilyen hatása, bár lehet, hogy minden emberre másképp hat egy ilyen kép/videó látványa (sőt)
Szerintem megvan az esélye, hogy csak bebeszéled magadnak a tüneteket és normális esetben nem okozna semmilyen reakciót, maximum nem aludnál este...
Én úgy gondolom, hogy az ilyen képek nézegetése nem valami egészséges, főleg ha ilyen jeleket tapasztalsz. Bár ez csak az én véleményem.
Mindenesetre bele biztos nem fogsz halni, de ennek ellenére nem mondanám egy egészséges dolognak.
Hát nyilván nem:D
Köszönöm, szerintem több értelmes válasz nem lesz szóval megy a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!