Hogyan kezdjek hozzá egy félbehagyott történetnek?
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni. Egyik kedvenc sorozatomról találtam egy fanfiction-ös oldalt tavaly novemberben. A sorozat most lényegtelen, az oldalt sem akarom megosztani.
Valaki elkezdte a 4. évadját, de az illető már 2 éve nem használja az oldalt. Félreértés ne essék,én nem szeretném az oldalát folytatni, egyrészt nem is tudom, hogy kell, másrészt nem is akarom. Kimásoltam azokat a fejezeteket, amiket már megírt. A szereplők megvannak, a történetben elindultak a különböző szálak... Az oldal felhasználója hagyott ott ilyen spoilereket, kis hírmorzsákat, de semmi. Ilyenkor mit lehet tenni ? Nincs semmi ötletem ! Aki ért a történetíráshoz, kérem segítse !!!! Előre is köszönöm a segítséget. :)
Előbb szerintem kérdezd meg a fanfic "íróját", hogy szabad-e folytatni a munkáját. Ha megengedi, akkor folytasd.
Olvasd el az eddigieket, figyelj oda minden részletre, akár írd is ki őket, és sződd tovább a történetet. Használd a fantáziád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!