YouTube partnerségről lenne pár kérdésem, kapok választ?
-Ha saját megrajzolt animációt rakok fel,de eközben meglevő karaktereket használok fel az szabályos ha partner vagyok?
(Gondolok itt fan animationra,és parodykra,)
-Ha ez nem szabályos mit tehetek hogy az legyen?
(Mert ha nem az,gondolom van partnercég erre, mivel sok ilyen népszerű csatorna van pl Cartoonhuligans)
-Ha nem kell v nem akarok partnercéget,hogyan tudom csatolni a számlám a YouTube-hoz?
(Volt ilyen videó,de még régen láttam amikkor nem igazán ment az animáció)
-Komoly hogy csak akkor fizet ha meglesz a 100 dolcsi?
(Kétlem hogy ennyit megkeresek max a felét:)Bár igaz eddig se a pénzért csináltam,de még az 50 dolcsi 2 hónapra is több lenne mint a jelenlegi munkahelyem...)
Nos kb ennyi lenne, még egyszer kiemelném nem a pénzért csinálom/csinálnám! Trolok kíméljenek!
+Sok videós csinál ilyeneket,ha ők felveszik a moneyt én egy szerbiai miért ne ?
Hát, én nem tudok erröl semmit, de ha felmész a Youtubera, akkor ott a Help menü alatt van olyan lenyitható almenü, hogy Youtube Partner Programme és Legal, safety and copyright (meg még sok más).
Szerintem ezekben választ kaphatsz a kérdéseidre. (Ha olvastad már, és nem, akkor bocsi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!