Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Sziget fesztiválon mennyire...

A Sziget fesztiválon mennyire durva sátrazni? Illetve vannak, , barátibb" sátrazóhelyek?

Figyelt kérdés

Üdv,

15 éves fiú vagyok, a fesztivál után egy hónappal már 16. Nagyon szeretnék a barátaimmal ott sátrazni, de az anyám (érthető módon) nagyon félt, és nem szívesen engedne el. (Amúgy hetijegyem van)

Tapasztaltabb fesztiválozók, a fizetős kempingeken kívül vannak normális, élhető részek? Első szigetezésem lesz. Nagyon köszönöm előre is a segítséget!:)

2016. márc. 22. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Elsősorban 18 feletti személlyel engednek be csak, szóval anyudnak ezt mondd el nyugodtan.

Egyébként a sátrak egymás hegyén-hátán egymás nyakában vannak, tehát nincs sok választási lehetőséged, kivéve, ha 2 nappal a fesztivál kezdete előtt már beköltözöl.

2016. márc. 22. 13:19
 2/2 anonim ***** válasza:

szia!

beengednek 18 év alatt, mondjuk 15 évesen kicsit korainak érzem. tavaly volt az első Szigetem, 18 évesen, ugyan ott volt a sátram, de hazajártam inkább aludni. Jó helyet már nem nagyon fogtok találni, de nem kell félni, de azért nézzétek meg hova sátraztok. Minél jobb ha nem valami főutca mellé és színpad közelébe mentek de azért ne teljesen a perifériára. Arra számítsatok, hogy a fű mindenhol alap körülöttetek, de ha nyitottabb barátkozós gyerekek vagytok akkor gyorsan össze lehet ott mindenkivel barátkozni (angol tudás nem árt). Szóval a lényeg, hogy nem vészes, a dolog, de ha nem tudtok bemenni korábban akkor szar helyetek lesz.

2016. márc. 22. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!